Lansări muzicale

Beyonce a lansat un video-tribut! Artista a cântat în onoarea unei fetițe care a murit din cauza unei tumori pe creier

Beyonce
Beyonce
Beyonce a postat un tribut emoționant pe rețelele sociale, în onoarea unei tinere de 13 ani care a decedat din cauza unei tumori pe creier.

Lyric Chanel a devenit cunoscută pe rețelele sociale, după ce membrii familiei au anunțat că fiica lor se confruntă cu o boală necruțătoare. Mai exact, fata de 13 ani a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier.  Ulterior, tânăra a pierdut lupta cu boala. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram „Go Gold For Childhood Cancer”. „Lyric Chanel și-a luat aripile de înger astăzi, la vâsta de 13 ani.

Ea a îndurat mult prea multe pentru un copil. Iubea să cânte, să asculte muzică și să danseze. Știm în mod sigur că dansează fix acum cu toți îngerii. Să ai grijă de familia ta, micuțo! Ne va fi mereu dor de tine.” 

Lyric Chanel
Lyric Chanel

Întreaga poveste dureroasă a atras atenția unor celebrități. Beyonce a fost impresionată de cazul micuței și a lansat un tribut extrem de emoționant în mediul online.

În clip apar fotografii cu Lyric Chanel, iar pe fundal se aude vocea artistei care cântă melodiile „Brown Skin Girl”, „Halo” și „Love on Top.”.