Lansări muzicale

Aurora lansează piesa „Cure For Me”

Aurora lansează  piesa „Cure For Me”
Artista de origine norvegiana, Aurora, cunoscuta la nivel mondial pentru hitul „Runaway”, a revenit cu single-ul „Cure For Me”. Uite cum sună!

Aurora a revenit în atenția fanilor cu single-ul „Cure For Me”, scris în Australia de către cântăreața de muzică pop, cântecul vorbește despre renunțarea la rușine și ignorarea celor ce nu cred în tine. Piesa va fi lansată internațional pe Apple Music 1 la ora 5pm BST, împreună cu un interviu cu Zane Lowe. În plus, artista va apărea pe coperta internațională a playlist-ului New Music Daily. Aurora a dovedit că este o triplă „amenințare”; cântăreață, compozitoare și producătoare, de când s-a lansat în 2015 cu EP-ul ei de debut,  Running With The Wolves.  De atunci, artista a adunat peste 20 de milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, 2.5 miliarde de stream-uri și peste 1 milion în vânzări la nivel global. 

Aurora lansează  piesa „Cure For Me”

„Câteodată am impresia că toată lumea încearcă să te convingă că este ceva greșit cu tine. Și, din păcate, de cele mai multe ori oamenii chiar cred că acest lucru este adevărat. Este înfricoșător cât de ușor este pentru cineva să te convingă că nu ai dreptate. Sau că ești prea emotiv, prea ciudat, și niciodată suficient de bun. Și cred că este timpul să ignorăm acele voci. Pentru că, sub nicio formă, nu ar trebui să te lași convins de cineva că nu meriți ceva din cauza felului în care arăți, te comporți, crezi sau iubești. Ar trebui să avem dreptul să fim oameni. Și nu avem nevoie de un leac pentru asta.”, spune Aurora.

Videoclip: Aurora- Cure For Me