Lansări muzicale

DJ Project și MIRA au lansat „Cheia inimii mele”

DJ Project și MIRA au lansat „Cheia inimii mele”
DJ Project și MIRA au lansat „Cheia inimii mele” [Sursa foto: Captură YouTube]
DJ Project a lansat piesa „Cheia Inimii Mele”, în colaborare cu MIRA. Uite cât de bine sună noul single!

La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single intitulat „Cheia Inimii Mele”. Piesa a fost compusă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida, Achi și MIRA, scrisă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida și MIRA, producția fiind semnată de Andy Platon și Gino Manzotti. 

Încă de la prima noastră colaborare am simțit că proiectele ce le vom lansa împreuna vor fi foarte iubite de public.

Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută și, aparent, nu a dispărut nici până în ziua de azi. Sperăm din suflet ca noua noastră colaborare să fie una îndrăgită de toți iubitorii de muzică , a spus Mira.

DJ Project și MIRA au lansat „Cheia inimii mele”
DJ Project și MIRA au lansat „Cheia inimii mele”[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu este prima noastră colaborare cu MIRA, ne cunoaștem stilul, tempoul și felul cum lucrăm, iar din punctul meu de vedere, este important să simți partenerul pentru a crea ceva frumos. Prin piesa „Cheia Inimii Mele”, vrem să transmitem ascultătorilor noștri armonia pe care am creat-o în timpul înregistrării acestui single .”, a spus Dj Project.

Piesa a fost compusă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida, Achi și MIRA, scrisă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida și MIRA, producția fiind semnată de Andy Platon și Gino Manzotti. DJ Project este un proiect muzical alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) ambii fiind atât DJi, cât și producători. S-au bucurat de un succes enorm atunci când 13 din 21 de piese lansate au urcat pe prima poziție în topurile muzicale naționale și 20 în TOP TEN. De asemenea, piesele „Parte din tine” în colaborare cu Roxen și „Inimă nebună” în colaborare cu MIRA, au ajuns No. 1 în topurile radio și TV. Pe parcursul evoluției proiectului, DJ Project a devenit un fenomen în industria muzicală din România.

MIRA are una dintre cele mai îndrăgite voci din industria muzicală românească. A cunoscut succesul datorită timbrului său unic iar piesele „De ce”, „Cum de te lasă”, „Inimă nebună” și „Străzile din București” (feat. Florian Rus) au ajuns în topurile naționale muzicale, strângând zeci de milioane de vizualizări și streamuri.

Videoclip: Dj Project și Mira- Cheia Inimii Mele