Lansări muzicale

Felix și RUBY au lansat piesa „Sevraj”

Felix și RUBY au lansat piesa „Sevraj”
Felix și Ruby au lansat videoclipul piesei „Sevraj”. Uite cum sună!

Felix lansează prima sa piesă din cariera muzicală! „Sevraj" este o colaborare cu RUBY, ce te poartă într-o călătorie a inimii, iar clipul completează prin imagini însemnătatea versurilor. Piesa este compusă de ProducaDoru alături de ADDA, Theo, Angelo Simonică, Aria și Bianca Lobda.

Felix și RUBY au lansat piesa „Sevraj”

„<<Sevraj>> fost scrisă la Baladda Records, unde ADDA și-a întins frumos cerneala pe piesă, iar ProducaDoru i-a dat ritmul. Nu a fost neapărat gândită pentru un duet, dar am simțit nevoia unei prezențe feminine și prima persoană la care m-am gândit a fost RUBY. Norocul meu a fost că i-a plăcut și a adus condimentele unice pentru această colaborare. Frumusețea muzicii și a artei în general stă în maleabilitatea ei, iar <<Sevraj>> e un cântec ce poate transmite mai multe mesaje. Piesa poate fi despre dependența, uneori bolnăvicioasă, pe care o ai pentru cineva. Poate fi despre despărțiri și împăcări, despre jocurile nebune ale celor doi. Despre obsesii și sentimente neîmpărtășite. Poate fi despre singurătatea pe care o poți avea uneori într-o relație", a declarat Felix.

În 2013, Felix a participat la Vocea României unde l-a avut ca mentor pe Marius Moga, iar de a atunci a compus și a produs nenumărate piese.

Videoclip: Felix și Ruby- Sevraj