Stiri mondene

Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât”

Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes a dezvăluit cum a luat naștere una dintre cele mai iubite melodii ale sale.

Irina Rimes,unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și peste hotare, este cunoscută pentru timbrul său puternic și pentru piesele sensibile pe care le lansează. Pe lângă piesele individuale, vedeta a colaborat și cu numeroși artiști din țara noastră, melodii care s-au bucurat de fiecare dată de un succes formidabil. Orice melodie pe care o lansează poartă o fărâmă din sufletul artistei, inspirația și-o găsește mereu în propriile experiențe, pe care apoi le transpune pe hârtie în versuri.

Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Irina Rimes  a povestit în cadrul unui podcast în care a fost invitată cum a luat naștere „Nu știi tu să fii bărbat”, melodia în care s-au regăsit foarte multe femei. Inspirația a venit în timp ce se afla în mașină cu iubitul său de la vremea respectivă. Aceasta a recunoscut că deși ea îl considera pe el iubirea vieții sale, bărbatul se comporta extrem de urât cu artista.

Jignită de partenerul de viață de la acel moment, Irina Rimes a compus versurile piesei în doar 10 minute.

Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte: „Nu mi-a plăcut niciodată să o cânt și să o aud”

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat'.

Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva. Veneam din Periș. În Periș era o sesiune. Și veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale'.  Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute, nu mai mult”,  a spus Irina Rimes.

Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

Videoclip: Irina Rimes- Nu știi tu să fii bărbat

Citeste si: Irina Rimes, afectată de războiul din Ucraina: „Mi-a luat ceva să-mi revin”

Antrenor la emisiunea Vocea României și artist complet, Irina Rimes a scris de-a lungul ultimilor ani versuri și muzică pentru artiști populari din România, precum: INNA („Cum ar fi”), Raluka (”Ieri Erai”), Antonia (”Dor de tine”), Alina Eremia (”Poart-mă”) sau Andra (”Sunt puternică”).