Stiri

Art Safari, deschis special de Ziua Copilului! Accesul este gratuit pentru copii, iar părinții beneficiază de 50% reducere

Art Safari, deschis special de Ziua Copilului
Art Safari [Sursa foto: Art Safari]
Art Safari va fi deschis special de 1 Iunie şi lansează Family Ticket, un bilet pentru întreaga familie.

Art Safari, găzduit de Palatul Dacia-România din centrul Capitalei, va fi deschis special pe 1 iunie, de Ziua Copilului, și lansează pentru această dată un bilet de acces pentru întreaga familie- „ Family Ticket ” .Toți copiii vor avea pe 1 iunie acces gratuit la cel mai mare eveniment din țară dedicat artei, iar adulții care îi însoțesc beneficiază de 50% reducere la bilete.

Citeste si: SAGA Festival anunță line-up-ul pentru fiecare zi de festival

„Copiii iubesc arta şi muzeele! Vedem acest lucru în fiecare an la Art Safari Kids, aşa că de ziua lor merită să facă ceea ce le place cel mai mult. Pentru ei deschidem Art Safari cu o zi înainte de programul nostru obişnuit (joi-duminică). Miercuri – 1 Iunie, de la ora 12:00 la ora 21:00, ne vedem în Palatul Dacia-România cu atmosferă de sărbătoare. Copiii de toate vârstele intră gratuit la Art Safari, iar pentru adulţii care îi însoţesc – fie ei părinţi, bunici, unchi sau mătuşi, prieteni – avem o ofertă irezistibilă: 2 bilete la preţ de 1.

Ne bucurăm că de la an la an, micii vizitatori care ne trec pragul sunt tot mai mulţi. Până acum, Art Safari a fost vizitat de 500 copii”
, declară Ioana Ciocan, general manager Art Safari.

Art Safari, deschis special de Ziua Copilului
Art Safari, deschis special de Ziua Copilului[Sursa foto: Art Safari]

Art Safari Kids, program educațional

Art Safari Kids este un program educațional care cuprinde ateliere de creație pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.La

această ediție, multe dintre atelierele de creație sunt inspirate de Picasso și Dali. Copiii vor avea ocazia să afle cine este Pablo Picasso și să meargă pe urmele Cubismului, dar și să descopere Suprarealismul și de ce este Dali atât de fascinant. Tot în cadrul atelierelor de creație, ei își pot confecționa măști pentru bal inspirate de picturile marelui maestru Theodor Aman, pot crea autoportretul cu animalul preferat, vor desena flori, anotimpuri, își vor crea coperți de carte și personaliza obiectele preferate.

Art Safari, deschis special de Ziua Copilului
Art Safari, deschis special de Ziua Copilului[Sursa foto: Art Safari]

De asemenea, Art Safari poate fi vizitat până pe 7 august 2022, de joi până duminică, în Palatul Dacia-România din strada Lipscani nr. 18-20), între orele 12:00 și 21:00. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate pe tickets.artsafari.ro, dar și la fața locului.

Citeste si: Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022

Art Safari este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO România și e realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.