Stiri

Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022

Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022
[Sursa foto: Facebook ]
Vara începe cu o mulţime de concerte şi festivaluri care mai de care mai tentante.

Se anunţă un început de vară plin de distracţie pentru amatorii de concerte şi festivaluri. Petrecăreţii chiar au de unde alege, pentru că în luna iunie vor avea loc o mulţime de evenimente.

Citeste si: SAGA Festival anunță line-up-ul pentru fiecare zi de festival

Cele mai importante concerte şi festivaluri în iunie 2022

Rockadelia (1 şi 2 iunie)

Delia prezintă super show-ul Rockadelia pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena, în București.

Biletele costă 99 de lei în Zona Verde şi 249 de lei la Zona VIP.

Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022

Saga Festival (3-5 iunie)

Saga Festival revine, cu un line-up de excepţie. Afrojack, Deadmau5, DJ Snake, Fedde Le Grand, Marshmello, Alan Fitzpatrick, Hot Since 82, Sven Vath, Herodot şi Golan sunt doar câţiva dintre artiştii care vor întânta publocul de la Naţional Arena. Abonamentul pentru cele 3 zile de festival costă 120 de euro, dar există şi abonamente pentru două zile sau bilete pentru o singură zi. Acestea au fost puse în vânzare la 85 de euro, respectiv 45 de euro. 

Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022

Evanescence (7 iunie)

Formaţia rock Evanescence concertează în Bucureşti, la Arenele Romane, pe 7 iunie. La intrare, preţul unui bilet regular va fi de 200 de lei, în timp ce un bilet premium va costa 370 de lei.

Insula Fest (10-12 iunie)

A patra ediţie a Festivalului Insula va avea loc la Zaga Zaga, o oază de distracţie în mijlocul sălbăticiei. Din line-ul vor face parte B.U.G. Mafia, Subcarpati, Smiley, The Motans, Spike, Nane, El Nino, Killa Fonic, Andre Rizo, Manuel Riva, Dj Dark şi mulţi alţii. 235 de lei costă abonamentul pentru toată durata festivalului, în timp ce biletul pentru o singură zi costă 118 lei.

Cele mai importante concerte şi festivaluri din iunie 2022

Rocanotherworld (23-26 iunie)

Rocanotherworld va avea loc la Ciric, în Iaşi, iar organizatorii au pregătit multe surprize. La Main Stage vor încânta publicul Şuie Paparude, Zdob şi Zdub, Golan, Alternosfera şi mulţi alţii. Scena muzicii electronice va fi susţinută de Gorje Hewek, Priku, Mera şi alţii. Preţul unui abonament pentru toate cele patru zile de festival costă 362 de lei, însă studenţii vor plăti jumătate din preţ. 114 lei costă accesul într-o singură zi de festival.

diMANSIONS FUN GARDEN (24-26 iunie)

diMansions Fun Garden revine la Brașov și în 2022. Pe scena festivalului vor urca Gypsy Kings by Diego Ballardo, Layzee aka Mr. President, C-Block, 3 Sud Est, Bosquito, The Motans, Grasu XXL, Guess Who şi mulţi alţii. Biletul pentru o zi de festival costă de la 99 de lei, în timp ce abonamentul pentru cele trei zile porneşte de la 185 de lei.