Stiri mondene

Ariana Grande este din nou blondă! Cântăreața a făcut o nouă schimbare de look

Ariana Grande este din nou blondă! Cântăreața a făcut o nouă schimbare de look
Ariana Grande este din nou blondă! [Sursa foto: Instagram]
Deși fanii Arianei Grande așteaptă piesei noi, cântăreața îi surprinde cu noua ei schimbare de look. Vezi aici cum arată acum cântăreața!

Ariana Grande este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume și reușește să își surprindă fanii cu fiecare apariție. Cântăreața a fost destul de rezervată în mediul online în ultima perioadă, dar a surprins pe toată lumea cu ultima ei postare. Ariana a deci să facă o schimbare de look totală și le-a arătat fanilor rezultatul spectaculos.

Citeste si: 7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei

Ariana Grande este din nou blondă! Cântăreața a făcut o nouă schimbare de look
Ariana Grande este din nou blondă![Sursa foto: Instagram]

Ariana Grande este din nou blondă

Arina Grande și-a suprins fanii cu ultima ei postare după ce a trecut printr-o transformare totală. Cântăreața a trecut de la culoarea naturală a părului ei, la păr blond, iar fotografia a ajuns foarte repede virală.

Citeste si: Ariana Grande se topește. Statuia din ceară a artistei a devenit victima căldurii de la Muzeul Tussauds

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana Grande acordă o atenție deosebită părului ei, care este considerat un trademark pentru ea, alături de fustele bufante și cizmele cu toc înalt. Cântăreața s-a afișat blondă și în trecut, în perioada ”Sweetener”. Atunci Ariana avea părul lung, vopsit într-o nuanță de blond platinat. După procedura recentă, fanii sunt convinși că artista chiar s-a vopsit și nu a apelat la perucă.

Ariana Grande a fost diagnosticată cu alopecie

La 16 ani, Ariana Grande  a primit rolurile lui Cat și Valentine în serialele de pe Nickelodeon, ”Victorious” și ”Sam and Cat”. În acea perioadă, cântăreața a trecut prin numeroase procese de decolorare pentru a avea o culoare cât mai intensă a părului. Personajele pe care le-a interpretat Ariana aveau părul roșu intens, iar din acest motiv ea a fost obligată să îți vopsească părul roșcat patru ani la rând.

Citeste si: Ce înăţime are Ariana Grande?

Ariana Grande este din nou blondă! Cântăreața a făcut o nouă schimbare de look
Ariana Grande [Sursa foto: somagnews]

Ariana Grande a recunoscut că își vopsea părul odată la două săptămâni pentru a se potrivi descrierii personajului. După multe decolorări, cântăreței i-a fost oferită o perucă pentru a putea filma în continuare. Producătorul serialului, Dan Schnider a considerat că vedeta trebuie să facă acest sacrificiu pentru rolul pe care îl juca, mai ales că pe platoul de filmare erau foarte multe actrițe cu părul brunet și se dorea ceva diferit.

După ce s-a încheiat serialul, părul Arianei Grande a fost complet distrus, iar artista a apelat la meșa de ponytail. Deși a trecut mult timp de atunci, părul Arianei nu și-a revenit complet, iar artista a fost diagnosticată cu alopecie din cauza proceselor la care și-a supus podoaba capilară.