Stiri mondene

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei
Ariana Grande [Sursa foto: Instagram]
Deși Ariana Grande este foarte iubită de fanii ei, membrii personalului și asistenții săi nu sunt prea fericiți să lucreze cu ea. Iată care este motivul!

Cu siguranță Ariana Grande este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, însă se pare că succesul ei se datorează și echipei care îi este constant alături. Să lucrezi cu Ariana Grande ar putea veni cu beneficiile sale, deoarece personalul și asistenții pot arunca o privire asupra vieții ei pline de farmec, dar cum e să lucrezi pentru celebra cântăreață în viața reală? Se pare că Ariana impune personalului ei anumite reguli stricte. 

Citeste si: Copilăria lui Oprah Winfrey. A fost victima abuzului sexual și a rămas gravidă la 14 ani

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei
Ariana Grande[Sursa foto: Instagram]

Iată care sunt regulile pe care personalul Arianei Grande trebuie să le urmeze

1.Ea vrea să fie purtată în brațe peste tot. Când este obosită, Grande cere să fie luată în brațe de personalul ei.

„Noua ei regulă este că trebuie să fie purtată în brațe– literalmente purtată ca un bebeluș – atunci când nu are chef să meargă”, a spus o sursă după ce Ariana a fost văzută în brațele unuia dintre membrii personalul ei în timp ce filma pentru un videoclip muzical din 2014.

„Spune că nu vrea ca picioarele ei prețioase să lovească podeaua.”

Citeste si: De la concurent, la jurat la „The Voice”! Camila Cabello trebuie să găsească repede o strategie pentru a aduce victoria în echipa sa

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei
Ariana Grande[Sursa foto: Instagram]

2.Ea cere asistenților săi să o urmeze, având mereu cu ei o sticlă cu apă. Ariana Grande nu vrea să fie deshidratată nici măcar pentru o clipă și îi obligă pe asistenții săi să poarte mereu o sticlă de apă cu ei. Ea a afișat chiar și un comportament de „divă” la premiile pentru adolescenți de la BBC 1 în 2014.

„A pus un asistent să o urmeze cu o sticlă de apă și un pai. Și de îndată ce s-a simțit puțin însetată, ea țipa „APA!”, iar fata s-a năpustit”, a declarat o sursă.

„La un moment dat, apa era prea caldă după placul ei, așa că a scuipat-o! Ariana nu va fi binevenită înapoi!”

3.Asistenții trebuie să-i pregătească felurile de mâncare conform dietei pe bază de plante. De când Ariana Grande și-a schimbat alimentația, adoptând o dietă pe bază de plante din cauza dragostei pentru animale, asistenții ei au fost nevoiți să-i pregătească mesele în consecință.

„Sunt ferm convinsă că am o dietă completă pe bază de plante, cu alimente integrale, care vă poate extinde durata vieții și vă poate face o persoană mai fericită. Este dificil să mănânc în oraș, dar mă țin doar de ceea ce știu – legume, fructe și salată – apoi, când ajung acasă, voi avea altceva”, a spus Ariana Grande

4.Ariana Grande vrea să mănânce în fiecare zi căpșuni. Pe lângă faptul că are o dietă pe bază de plante, cântăreața vrea mereu căpșuni, deoarece sunt mâncarea ei preferată. Orice membru al personalului care se ocupă de dieta ei pregătește căpșuni pentru una dintre mese.

Citeste si: „Unholy” piesa virală a momoentului al lui Sam Smith și Kim Petras ajunge pe locul 1 în Billboard Hot 100

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei
Ariana Grande[Sursa foto: Instagram]

„Am mâncat cel puțin cinci căpșuni pe zi de când îmi amintesc. Sunt mâncarea mea preferată!", a postat Ariana Grande pe Twitter.

5.Personalul și asistenții trebuie să aibă grijă de animalele ei de companie, deoarece cântăreața este o mare iubitoare de animale și are numeroși câini. Animăluțele ei îi sunt foarte dragi și își dorește să fie tratate corect de oamenii care lucrează pentru ea. În 2019, Ariana Grande a vizitat Glasgow ca parte a programului ei de lucru și a cerut ca și câinii ei să fie transportați acolo.

„Câinii, cărora li s-a repartizat propria cameră în apartamentul cu două dormitoare, au fost bine îngrijiți de un îngrijitor în timpul șederii lor”, a declarat o sursă.

„Pe lângă faptul că li s-au oferit biscuiți personalizați pentru câini în formă de os și lenjerie de pat cu blană, li s-au oferit chiar și zgarda pentru câini din tartan.”

6.Ea își va arăta doar partea stângă a feței la cameră. Ori de câte ori este în fața camerei, Ariana Grande cere să fie surprinsă doar partea stângă a feței. În 2014, unele dintre ședințele foto din Australia au fost anulate, deoarece fotografii nu au ținut cont de cererea artistei.

Citeste si: Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”

7 reguli stricte pe care le impune Ariana Grande personalului și asistenților ei
Ariana Grande[Sursa foto: Instagram]

7.Ariana Grande cere să fie fotografiată într-o anumită lumină. Antrenorul Arianei a renunțat să lucreze cu ea și a dezvăluit cât de dificil a fost. El au susținut că, pe lângă faptul că își arată doar partea stângă pe cameră, fotografiile cântăreței nu puteau fi făcute decât într-o anumită lumină.

„Va fi fotografiată doar din partea stângă, într-o anumită lumină. Este nepoliticoasă cu fanii ei. Era atât de obsedată de părul ei, încât îl vopsise la fiecare trei zile, iar coada mare este falsă”, a explicat antrenorul.