Stiri

Cine este Laura Marano, actriţa principală The Royal Treatment?

Cine este Laura Marano
Cine este Laura Marano
Daca ai vazut The Royal Treatment sigur ai fost fascinata de actrita din rolul principal. Iata cine este Laura Marano.

Laura Marie Marano este o actriță și cântăreață americană de origine italiană. Marano este cunoscută pentru rolul ei principal din seria Austin & Ally, precum și pentru rolul din filmul din 2015 Rebel Hair și The Perfect Date. Pe lângă cariera de televiziune și film, Marano a devenit ambasador UNICEF în 2013, a participat și la campania Disney E Birds Eye.

În 2015 a semnat cu Big Machine Records și și-a lansat single-ul de debut Boombox pe 11 martie 2016.

La sfârșitul anului 2016 Marano și-a părăsit casa de discuri unde, în 2017, a semnat un acord disc cu Warner Bros. Records unde prevede să o elibereze. album de debut. Din 2018, a început să lanseze muzică independent sub propria companie de discuri, Flip Phone Records.

Citeste si: The Royal Treatment Netflix 2022: Tot ce trebuie să ştii despre "Un tratament regal"

Laura Marano a obtinut la 5 ani primul ei rol

Primul ei rol de actriță a fost obținut la vârsta de 5 ani în teatrul în care mama ei lucra, Teatrul Stage Door. Crescând, ea a apărut în diverse reclame și a avut roluri suplimentare în seriale de televiziune precum The Sarah Silverman Program, Dexter, Ghost Whisperer, Medical Investigation, Huff și Joan of Arcadia, exprimând, de asemenea, personaje minore în filme animate precum The Search de Nemo și Ice Age 2- Dezghețul. În 2005 a interpretat-o ​​pe Keira Knightley în copilărie în The Jacket; mai târziu a fost un membru al distribuției obișnuit al spectacolului Ești mai deștept decât un elev de clasa a V-a?. În 2007 a jucat în scurtmetraj, ca protagonist, Goldfish, câștigător al unor premii la festivalurile locale.

În 2011, Marano a fost angajata de Disney pentru a apărea într-un nou serial de televiziune intitulat Austin & Ally, cu Ally Dawson, un tânăr cântăreț și compozitor care, alături de Austin Moon, interpretat de actorul Ross Lynch, va trebui să-și depășească frica scenică pentru a-și face cariera muzicală de succes. Seria a obținut un succes considerabil în lume datorită sprijinului și mobilizării fanilor care au atins cele patru sezoane, evitând legea a 65 de episoade. A adus o bună reputație Laurei Marano, atât de mult încât în ​​2015 a câștigat premiile Kids 'Choice pentru cea mai bună actriță de televiziune.

În 2013, actrița a participat la filmul de televiziune Austin & Jessie & Ally: All Star New Year, un crossover de Crăciun între serialele Austin & Ally și Jessie .În același an a fost numită ambasador UNICEF, încurajând copiii să strângă bani pentru organizație cu ocazia sărbătorii de Halloween. În august 2014, Marano devine și ambasador pentru consumul de legume în campania Disney E Birds Eye.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Disney+ se lansează și în România

În 2014 a jucat în filmul independent A Sort of Homecoming, în timp ce în 2015 Marano a jucat un rol în noul film de televiziune Disney Bad Hair Day, în regia lui Erik Canuel. El o interpretează pe Monica, rolul principal feminin, în flancul lui Leigh-Allyn Baker. În 2015 a jucat în Alvin superstar: nimeni nu ne poate opri în rolul de babysitter.

În prezent găzduiește emisiunea radio Disney For The Record în care intervievează cei mai influenți cântăreți din domeniul muzical, unii dintre ei fiind Nick Jonas, Ariana Grande, Meghan Trainor și mulți alții.

În mai 2017 începe filmarea Războiului cu bunicul cu actori de calibru Christopher Walken, Robert De Niro, Uma Thurman. Filmul va fi lansat apoi în cinematografele din SUA în octombrie 2020.

Cine este Laura Marano
Cine este Laura Marano

Cu toate acestea, în iunie ar trebui să apară știri despre începutul înregistrărilor filmului Saving Zoë- În căutarea adevărului, bazat pe cartea cu același nume a scriitorului Alyson Noël, și a cărei Marano este protagonistul și producătorul împreună cu sora ei, Vanessa Marano, și mama, Ellen Marano. Filmarea filmului începe pe 17 a lunii următoare și se termină pe 8 august 2017. Trailerul este lansat în mai 2019, iar filmul este lansat pe 12 iulie 2019 în cinematografele din SUA și în streaming în întreaga lume. 

Cine este Laura Marano, actriţa principală The Royal Treatment?
Cine este Laura Marano, actriţa principală The Royal Treatment?[Sursa foto: Instagram]

Pe 12 aprilie 2019, este lansat filmul Netflix, The Perfect Date, în care joacă alături de Noah Centineo și Camila Mendes. În octombrie 2019, însă, filmul A Cinderella Story: Christmas Wish, în care Marano joacă alături de Gregg Sulkin, a fost lansat în format DVD și Blu-ray. Comedia a fost apoi lansată pe Netflix în decembrie același an. În ianuarie 2021, s-a anunțat că Marano va co-produce și va juca în comedia Netflix, The Royal Treatment, alături de Mena Massoud, care va avea loc în 2022.