Stiri mondene

Ce înăţime are Ariana Grande?

Ce înăţime are Ariana Grande
[Sursa foto: Facebook ]
Pentru vedeta Ariana Grande, înălţimea sa poate fi un subiect derutant.

 Care este înălţimea reală a cântăreţei Ariana Grande? Este una dintre cele mai mari vedete din lume, iar toţi fanii ei sunt curioşi să afle acest aspect, deoarece s-a creat o adevărată isterie în jurul acestui subiect.

Ce înălţime are Ariana Grande

 Ariana Grande a devenit celebră încă din copilărie, prin interpretarea lui Cat Valentine, în serialul Victorious de pe Nickelodeon.

Totuşi, talentul său muzical a transformat-o pe Ariana dintr-un personaj preferat de copii, într-un superstar adevărat, recunoscut în toată lumea. Deoarece are milioane de fani, orice subiect din viaţa artistei este dezbătut pe larg, iar unul dintre acestea este legat de înălţimea sa.

Ce înăţime are Ariana Grande

 Acest aspect a fost şi este în continuare dezbătut pe larg, tocmai pentru că vedeta a transmis informaţii contradictorii, care au dat naştere unor speculaţii interminabile. Din mesajele pe care le-a postat pe Twitter în urmă cu mai mulţi ani, reiese că ori nici ea nu ştie exact ce înălţime are, ori vrea să ascundă această informaţie de fanii săi. 

 Totul a plecat de la un mesaj postat în 2009, când Ariana Grande le transmitea fanilor săi că a crescut şi că măsoară 1,60 metri. Nu a fost nicio speculaţie în acest sens, până în 2011, când cântăreaţa le transmitea fanilor că are de fapt o înălţime de doar 1,52 metri. De atunci, presa şi fanii au tot încercat să afle adevărul, pe care artista nu l-a lămurit însă niciodată. Unii internauţi sunt de părere că Ariana Grande a desfăşurat un complex legat de înălţimea ei, nesimţindu-se confortabil să dezvăluie adevărul. 

Ce înăţime are Ariana Grande

Ariana Grande, cifrele succesului

 Chiar dacă are 1,60 sau 1,52 metri, înălţimea nu a influenţat cu nimic ascensiunea artistei, care are aproape 300 de milioane de urmăritori pe Instagram. La doar 28 de ani, Ariana Grande deţine deja o avere impresionantă, de 67 de milioane de dolari, dar şi o colecţie mare de premii câştigate, printre care două Grammy, un Brit Award şi două Billboard Music Awards.

Citeste si: Top 10 cele mai bine plătite cântărețe din lume. Cine sunt artistele plătite cu sume obscene pentru un concert