Stiri mondene

„Anxietatea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez”. Cu ochii în lacrimi, Ana Morodan a oferit primele declarații după ce s-a ales cu trei dosare penale. Contesa Digitală recunoaște că a greșit

Ana Morodan a oferit primele declarații după ce s-a ales cu trei dosare penale
Ana Morodan
Primul interviu oferit de Ana Morodan după incidentul cu poliția. Contesa Digitală nu este deloc mândră de cele întâmplate și se arată profund afectată. Ce decizie drastică a luat?

Ana Morodan a ținut prima pagină a ziarelor zile la rând, după ce a condus sub influența alcoolului și a unor substanțe, dar și fără permis pe străzile din București. Vedeta a dispărut o bună vreme din mediul online, dar și de pe micile ecrane. După multe zvonuri, Ana Morodan a ținut să lămurească lucrurile și să povestească singură ce s-a întâmplat, de fapt. Contesa Digitală a vorbit, într-un interviu pentru Acces Direct, despre ziua în care a provocat un accidentul în trafic și fost oprită de poliție de trei ori.

Vedeta recunoaște că a greșit și spune că știe că nu e prima persoană care s-a urcat la volan sub efectul unor substanțe, dar faptul că e persoană publică i-a făcut pe ceilalți să ”o pună la zid”. 

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om.

(...) Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic. Ajunsesem (n.r. în trecut) să mă duc la pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez.(...) Recunosc, ajunsesem să mă duc și să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș, de fiecare dată când trebuia să mă întâlnesc chiar și cu trei oameni”,
a declarat Ana Morodan.

 Ana Morodan a oferit primele declarații după ce s-a ales cu trei dosare penale
Ana Morodan

„Eu chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Nu rețin să fi ajuns și să mă fi urcat din nou la volan. Acum, că m-am mai liniștit, așteptăm să vedem cum s-a întâmplat totul. (…) Când am luat-o pe Primăverii, nu mai rețin exact, m-a oprit a doua oară Poliția, dar cu siguranță ce pot să știu e că nu am avut niciun fel de intenție să mă arunc cu mașina în populație sau cum s-a vehiculat” a mai spus vedeta de televiziune, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: „Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului

Ana Morodan, modificări drastice din cauza celor trei dosare penale

Ana Morodan vrea să renunțe la medicamentele pe care le ia și din cauza cărora s-a urcat inconștientă la volan. În plus, blondina spune că nu mai vrea să recurgă la calmante din dorința de a se simți bine și a cerut deja ajutorul celor din echipa sa.

 Ana Morodan a oferit primele declarații după ce s-a ales cu trei dosare penale
Ana Morodan

Citește și: Imagini surprinse cu momentul în care polițiștii o opresc în trafic pe Ana Morodan. Vedeta pare să aibă un comportament total ieșit din comun- VIDEO

„O să aleg altă cale și nu o să mai recurg la pastile pentru a mă simți bine și cred că ajutată de toată echipa mea și de oamenii minunați care au fost în jurul meu o să fac lucrurile corecte. Am cerut ajutor, m-am informat despre cum ar trebui să fac asta și o să vedeți toți pașii ăștia și sper ca cei care sunt în situația mea, pentru că știu că sunt mulți, să vadă mai repede o altă cale de a fi bine decât refugiul în aceste pastile.   Luam pastile de fiecare dată când ieșeam în oraș. Și un om puternic la un moment dat clachează. Nu vreau clemență. Nu vreau îngăduință”,  a mai mărturisit Contesa Digitală.