Stiri mondene

"Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu!” Mihai Ghiță, detalii cutremurătoare despre dramele Anei Morodan

Mihai Ghita despre Ana Morodan
Mihai Ghita a vorbit despre dramele Anei Morodan [Sursa foto: Instagram si Youtube]
Mihai Ghita a facut cateva dezvaluiri socante despre viata Anei Morodan, vedeta din online care tine primele pagini ale ziarelor in ultimele zile.

Realizatorul emisiunii "In oglinda", emisiune difuzata pe Kanal D2, a vorbit in exclusivitate pentru publicatia Unica despre cazul Anei Morodan. Mihai Ghita a subliniat faptul ca nu isi permite sa judece si nu o mai face mai ales dupa ce i-au trecut prin mana numerosi invitati cu povesti de viata cutremuratoare.

Mihai Ghita despre cazul Anei Morodan:" Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu…"

Citește și: „Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului

Ana Morodan, prinsă la volan băută, sub influența drogurilor și cu permisul suspendat
Ana Morodan 

"Am constatat e că majoritatea mesajelor sunt pozitive, și la oameni care poate au avut un impact negativ despre ce fac, să știi că nu am oprit ușa la acea emisiune pentru nimeni.

Dar eu nu m-am schimbat, am avut același comportament pentru toți. Dar nu am judecat, pe canapeaua de lângă mine a avut loc oricine. Eu nu am refuzat pe nimeni, nu am cântărit oamenii, că unul a dansat, că unul a făcut, că unul a dres, nu judecăm oameni. Vin oameni să spună povestea de viață, iar singurii care decid cum este povestea, sunt cei de acasă. Poate că citeam articole în stânga și în dreapta, dar știi ce am învățat, tu de fapt ce citești, sunt părticele de viață și că pe fiecare om îl poartă viața din stânga în dreapta.
Si uneori este nevoit să facă anumite lucruri în viață. Dar că tu nu ești cel care să aibă piatra în mână și să îl judeci, ci doar să te întrebi ce s-a întâmplat cu omul acesta”
, a declarat Mihai Ghiță, pentru  unica.ro.

Cat despre Ana Morodan, Mihai Ghita recunoaste ca a citit numeroase comentarii la adresa ei, cele mai multe pozitive, dar si negative asa cum era de asteptat. Contesa Digitala a iscat o polemica imensa dupa ce a fost prinsa beata la volan si sunb influenta unei substante interzise.

Asta înseamnă pentru mine „In oglindă”, să nu mai judec oamenii și să îi chem, să îi ascultăm înainte să îi judecăm

Imagini surprinse cu momentul în care polițiștii o opresc în trafic Ana Morodan
Imagini cu Ana Morodan

Uite, de exemplu acum că stăm amândoi pe canapeaua asta, este judecată Ana Morodan. Dar nimeni nu se întreabă ce se întâmplă cu Ana Morodan. Eu mi-aș dori să o am pe Ana Morodan pe canapea să văd ce s-a întâmplat cu adevărat în viața Anei Morodan. Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu… Asta înseamnă pentru mine „In oglindă”, să nu mai judec oamenii și să îi chem, să îi ascultăm înainte să îi judecăm.”, a mai spus Mihai Ghiță, în cadrul interviului.