Stiri

Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții în mediul online: „Ai o soacră care nu te suportă? Haide în echipa noastră”

Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții
Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții [Sursa foto: Captură video]
Modul prin care Jandarmeria Română a făcut public anunţul de angajare a stârnit mii de reacţii pe reţelele sociale.

Jandarmeria Română a scos la concurs peste 1.200 de locuri de muncă. Modul în care instituţia statului a decis să facă public acest anunţ de angajare a strâns peste 2.500 de reacţii pe Facebook. Dar nu dintre cele aşteptate. Cele mai multe au stârnit hohote de râs. Practic, din filmarea publicată, rezultă că pentru o carieră în Jandarmerie nu trebuie decât să fiţi majori şi să aveţi bacul luat. 

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar "reclama" chiar te descurajează"/ "Până la urmă o să ne angajăm toți la stat că e cald și bine"/ "Era mai motivant dacă îl intreba pe baiat. -Ai o soacră care nu te suportă? -Da, am! -haide în echipa noastră atunci. La următoarele proteste o sa îi poți arăta puțină dragoste!", sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut anunțul.

Citeste si: Un bărbat condamnat la închisoare în Anglia, pierdut de polițiști pe Aeroportul din Cluj-Napoca! Infractorul a luat un taxi și s-a făcut nevăzut

Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții
Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții

Anunțul făcut de Jandarmeria Română

Reamintim că Jandarmeria Română a anunțat vineri, 24 iunie, că face angajări! Sunt scoase la concurs 1.200 de locuri de muncă, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a instituției.

Citeste si: AUDIO. Polițist prins că s-a dus la pensat în timpul programului. Bărbatul a fost „turnat” de jandarmul alături de care lucra

„Începând de astăzi, Jandarmeria Română scoate la concurs 1.200 de locuri de muncă. Interesează-te ce condiții trebuie să îndeplinești pentru înscriere la unitatea de jandarmi din județul tău. Fii gata să vii în echipa noastră!”, este anunţul Jandarmeriei Române postat pe Facebook.

Citește AICI  condițiile generale pentru cetățenii care vor să se angajeze la Jandarmerie.