Stiri

AUDIO. Polițist prins că s-a dus la pensat în timpul programului. Bărbatul a fost „turnat” de jandarmul alături de care lucra

AUDIO. Polițist prins că s-a dus la pensat în timpul programului
AUDIO. Polițist prins că s-a dus la pensat în timpul programului [Sursa foto: Facebook]
Un polițist nu a putut participa la o misiune din cauză că s-a dus la pensat în timpul programului. Poliția a demarat o anchetă.

Un episod desfășurat la începutul acestui an în care este implicată Poliția Română a ieșit la iveală recent. Un polițist a fost pârât de jandarmul cu care se afla pe tură că s-a dus la pensat în timpul programului. Jandarmul a scris în raportul de serviciu că polițistul a părăsit zona de competență pentru a merge la un salon din zona Dristor pentru a se pensa, după ce acesta nu a putut participa la o misiune care apăruse din senin.

Jandarmul i-a spus polițistului că este ilegal să meargă în timpul programului la salonul de înfrumusețare, însă polițistul nu a făcut altceva decât să-și vadă de drum. 

Întreaga acțiune s-a desfășurat pe 23 ianuarie, fiind prezentată de Bugetul.r o și preluată de mai multe publicații naționale și locale.

Jandarmeria Capitalei a reacționat și a confirmat zvonurile care au apărut în spațiul public:

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop”, se arată în comunicatul transmis de Jandarmerie. 

Despre acțiunea polițistului au vorbit și matinalii Țibulcă și Orlando în emisiunea de dimineață. Iată ce au spus ei despre „nevoia” urgentă a polițistului aflat în misiune. 

Poliția Capitalei a deschis o anchetă internă. Inculpatul a mințit în raportul pe care îl dăduse la finalul zilei 

Polițistul care s-a pensat în timpul programului de lucru a mințit în raportul pe care l-a predat la finalul zilei superiorilor săi, însă jandarmul nu l-a acoperit. În plus, și cosmeticiana care l-a pensat a confirmat prezența lui la salonul de înfrumusețare.