Stiri mondene

Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des: „Mă tem constant! Am ales să nu fiu o victimă”

Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des
Antonia [Sursa foto: Facebook]
Antonia le-a dezvăluit fanilor din mediul online motivul pentru care a decis să renunțe la aprițiile TV. De ce a luat artista această decizie?!

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România care uimește cu fiecare apariție a sa! De-a lungul anilor, piesele sale au fost difuzate pe radio și TV, cu toate acestea, vedeta nu se poate bucura pe deplin de succesul pe care îl are. Antonia a evitat în ultima perioadă să participe la emisiuni televizate sau să ofere interviuri. Dacă de cele mai multe ori vedeta postează imagini amuzante sau emoționante de familie, de această dată, iubita lui Alex Velea a transmis un mesaj prin care și-a explicat absența din ultima perioadă pe micile ecrane. Cântăreața

susține că de-a lungul timpului a fost etichetată și judecată pentru micile erori din timpul interiviurilor și greșelilor gramaticale pe care le comite din cauza emoțiilor și a anxietății. 

Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!: „E important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie”

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba». Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși",  scrie Antonia.

Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Antonia, dezamăgită de răutatea criticilor

De asemenea, Antonia a ținut să precieze că are mult mai multe de spus decât lasă să se vadă, însă își îndreaptă atenția spre persoanele care o cunosc și o apreciază. Iar atunci când vine vorba despre exprimarea părerilor, vedeta aege să facă asta în siguranța propriului cămin.

Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, mesaj dur celor care îi folosesc pozele cu copiii ei din dorința de a câștiga faima: „E lipsă de respect față de o mamă! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei”

  „Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simpu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândescă: «Aha, i-am spus-o. Proasta»”, a mai adăugat artista.