Stiri mondene

Anda Adam și Antonia, criticate de Iulia Albu! Ce reproșuri au primit cele două artiste: „Este o părere personală”

Iulia Albu
Iulia Albu [Sursa foto: Instagram]
Iulia Albu a făcut o serie de comentarii despre silicoanele artistelor, dar și despre ipostazele în care se afișează acestea pe rețelele sociale.

Iulia Albu este unul dintre cei mai influenți fashion editori români. Vedeta a fost invitată într-un platou de emisiune pentru a analiza mai multe ținute. La un moment dat, creatoarea de modă a declarat în timpul jurizării că nu-i place deloc faptul că artistele și-au pus silicoane, în general vedeta apreciează foarte mult naturalețea. Anda Adam și  Antonia  au fost vedetele pe care Iulia Albu le-a luat în vizor, adresându-le cânteva replici grele, în direct.

Antonia
Antonia[Sursa foto: Instagram]

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea.(...) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”,  a spus Iulia Albu.

Anda Adam
Anda Adam[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică, aspru criticată de Iulia Albu

În cadrul rubricii, creatoarea de modă a comentat două fotografii cu Andreea Bănică. Imaginile analizate au fost surprinse în Kenya, unde artista a mers în vacanță. Iulia Albu a spus că i se pare nepoliticos faptul că Andreea Bănică este îmbrăcată summar, lucru care nu s-ar fi potrivit cu obiceiurile locului.

Andreea Bănică
Andreea Bănică[Sursa foto: Instagram]
  „Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată. Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului.(...) Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă”,  a mai adăugat Andreea Bănică.