Stiri mondene

Antonia, afectată de criticile ce i-au fost adresate în mediul online. Artista nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur: "Mulți oameni țin în ei atâta ură, furie și, evident, invidie"

Antonia, afectată de criticile ce i-au fost adresate în mediul online
Antonia [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Antonia s-a săturat de mesajele negative pe care le tot primește în mediul online și a reacționat dur. Ce a transmis artista?!

Chiar dacă Antonia are un succes răsunător și are o comunitate extrem de mare pe rețelele sociale, artista este asaltată de mesaje răutăcioase. Recent, iubita lui Alex Velea a avut un moment în care nu și-a mai putut stăpâni furia pe internet, motiv pentru care vedeta a decis să le transmită un mesaj dur haterilor. Vedeta a ținut să precizeze că a fost șocată când a realizat că mulți oameni o vorbesc pe la spate și inventează scenarii, pentru a o pune într-o lumină negativă. 

„Nici nu mai țin minte de câte ori oamenii au inventat chestii despre, doar pentru că mă urăsc sau doar ca să-i facă pe alții să mă urască, tot felul de scenarii false, că s-a spus despre mine nu mai știu ce. Vreți să știți adevărul, atunci întrebați-mă pe mine, și o să vă spun totul. Este chiar trist, pentru că mulți oameni țin în ei atâta ură, furie și, evident, invidie, însă de fapt sunt pur și simplu triști și ofticați.

Nu știu care e problema lor, dar oamenii inventează atâtea mizerii despre mine, este o nebunie de-a dreptul. E ca și cum ar fi în liceu, formează fiecare câte o gașcă și decid să urască aceeași persoană, dar asta e, au intenții rele”
,   a transmis Antonia.

Antonia, replică celor care o vorbesc de rău
Antonia

Citește și: Antonia, dezamăgită de prieteni! Mesajul dur postat de artistă pe rețelele sociale: „Prieteni până la bani”

Antonia, replică celor care o vorbesc de rău

Antonia a declarat fanilor că a învățat să facă față acestor situații negative de-a lungul timpului, deși inițial se simțea copleșită și încerca să se apere în fața celor care o criticau. Cântăreața a ajuns la concluzia că aceste persoane nu doresc să se ajungă la o înțelegere.

Antonia, replică celor care o vorbesc de rău
Antonia

Citește și: Ce a aflat Antonia în urma unor analize de rutină? A fost un adevărat șoc pentru artistă: ”Încerc să am grijă și să fiu puternică”

„Înainte obișnuiam să dau explicații pentru că simțeam că nu este corect ce se întâmplă, faptul că cineva are atâtă ură față de mine. Acum, însă, nu mai fac așa ceva, pentru că îmi dă o energie negativă, sunt un om matur. Am ajuns într-un punct în care am învățat să accept și să fac față acestor situații și nici nu îmi mai pasă de astfel de lucruri. Am lăsat totul în urmă și m-am obișnuit cu faptul că oamenii o să inventeze mizerii despre mine. În general sunt de părere că aproape orice situație poate fi gestionată și sunt deschisă să rezolv astfel de lucruri, dar când văd că persoana respectivă nu depune niciun fel de efort, îmi dau seama că nu le pasă și le place să mă urască, se hrănesc cu așa ceva. La sfârșitul zilei, sunt recunoscătoare pentru familia mea, copiii mei, prietenii mei, care nu sunt mulți, dar acei oameni contează. Nu pot controla ceea ce fac și comentează ceilalți. Nu sunt perfectă, am spus lucruri, am avut opinii, unele dintre ele greșite, și mi-a părut rău”, a precizat Antonia.