Stiri mondene

Alex Velea, despre familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de Antonia. Ce fel de tată este artistul și cum se înțelege cu băieții săi

Alex Velea, despre familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de Antonia. Ce fel de tată este artistul și cum se înțelege cu băieții săi
Dacă publicul îl cunoaște prin intermediul pieselor sale care au ajuns în trending sau prin gesturile care stârnesc controverse, puțin știu cum este Alex Velea ca tată.

Alex Velea se poate declara un om împlinit și fericit, având o carieră frumoasă și o familie de revistă. Cântărețul are doi băieți cu Antonia, dar este extrem de apropiat și de Maya, fiica din prima căsnicie a iubitei sale. Invitat recent în cadrul emisiunii Teo Show, artistul recunoaște că atunci când este singur cu copiii pierde controlul, pentru că aceștia sunt foarte agitați și uneori se mai bat. În momentul când Antonia își face apariția, lucrurile se schimbă complet pentru că artista reușește de fiecare dată să-i țină în frâu pe cei mici.

„Când mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie să avem grijă de ei. Când suntem un cuplu, e altceva. Ne e teamă să se lovescă în diverse părți ale corpului. Sunt năzdrăvani, iar în formula asta când sunt toți trei, sunt periculoși. Băieții cresc, sunt zvăpăiați. Le place să alerge, se bat între ei, nu știu ce să zic. Se și iubesc între ei, să nu creadă lumea că se bat încontinuu”, a declarat Alex Velea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri inedite despre relația cu părinții săi: „Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt”

Alex Velea își mai dorește copii, însă Antonia nu va mai rămâne însărcinată

La Kanal D, Alex Velea a declarat că și-ar mai dori un copil, însă Antonia a avut deja trei operații de cezariană până acum.

De asemenea, artista are și alte probleme care ar împiedica-o să mai ducă o sarcină la bun sfârșit.

Alex Velea, despre familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de Antonia.
Alex Velea și Antonia

Citește și: „Mi-e frică. Mă lovesc zilnic de treburile astea”. Antonia a apelat la terapie. Cu ce stări se confruntă artista și de ce are nevoie de ajutor specializat

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare. Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”,  a spus cântărețul.