Stiri mondene

Andreea Bălan vine în apărarea Alinei Sorescu. Artista s-a arătat revoltată de hotărârea instanței privind custodia fetițelor: ”O mare nedreptate. Copiii nu mai înțeleg care-i casa. Du hainele, ia hainele”

Andreea Bălan, revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă
Andreea Bălan și Alina Sorescu
Andreea Bălan a vorbit despre situația colegei sale de breaslă. Cântăreața e revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă.

La sfârșitul anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că divorțează după 12 ani de relație. Divorțul a fost ușor de tranșat, însă procesele au continuat de-a lungul timpului, pe seama custodiei copiilor. În final, judecătorii au hotărât că cele două fetițe își vor petrece timp egal cu ambii părinți. Mai exact, ele vor sta o săptămână alături de mama lor și o săptămână în casa tatălui lor.

Alina Sorescu crede că acest stil de viață poate fi extrem de bulversant pentru fiicele ei mici. 

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama”
, este o parte din mesajul postat de Alina Sorescu.

Andreea Bălan, revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă
Alina Sorescu

Citește și: „Eu cer în continuare custodia exclusivă.” Andreea Bălan continuă procesele pe care i le-a intentat lui George Burcea

Andreea Bălan este una dintre vedetele care au reacționat în urma deciziei: ” La vârsta aceasta, sunt foarte bulversate”

Andreea Bălan, care a trecut și ea printr-un divorț și are tot două fiice, nu e deloc de acord cu acest program și comentează public cazul colegei sale de breaslă. Jurata de la „Te cunosc de undeva” consideră că acest lucru le poate „bulversa” pe micuțe. În plus, e de părere că, până la o anumită vârstă, fetițele au nevoie mai mult de mamă. 

Andreea Bălan, revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă
Andreea Bălan

Citește și: ”Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură”. Andreea Bălan, despre veniturie sale. Artista a dezvăluit de unde câștigă, de fapt, cei mai mulți bani

„Mi se pare o mare nedreptate ca un judecător să dea o astfel de decizie. Cum să stea o săptămână la tată, una la mamă? Copiii, la această vârstă, pot fi bulversați. La mine tatăl are două weekend-uri, nu le respectă pentru că e plecat din țară. Dar când era în țară, le mai lua. Poți să te înțelegi să fie trei weekend-uri, patru weekend-uri, dar nu o săptămână cu o săptămână. Așa, copiii nu mai înțeleg care-i casa. Du hainele, ia hainele… La vârsta aceasta, sunt foarte bulversate, sunt și fetițe și trebuie să stea cu mama. Pot sta cu tata mai mult, după 15 ani, să se mute, eventual, la 15 ani cu tatăl. Dar acum trebuie să stea cu mama, pentru că au nevoie de mamă, de căldura mamei și de bunică, fiind fetițe. Și Alina, din câte am înțeles, a făcut Apel și sunt convinsă că în Apelul ei se va schimba ceva. Vezi, un judecător decide el așa… Și poate schimbe viața a două suflete”,  a spus Andreea Bălan, în exclusivitate pentru viva.ro.