Stiri mondene

Andreea Bălan a reacționat după ce a apărut în compania lui Jador. Artista a ținut să clarifice care este, de fapt, situația dintre cei doi

Andreea Bălan a reacționat după ce a apărut în compania lui Jador
Andreea Bălan și Jador
Andreea Bălan a spus care este adevărul despre acele imagini, dar și despre presupusa relație cu Jador. Iată declarațiile făcute de cântăreața!

Andreea Bălan a fost filmată de paparazzii  CANCAN  în timp ce s-ar fi sărutat cu Jador în mașina ei. Artista a încercat să se ascundă, însă de ce i-a fost frică nu a scăpat. Cei doi artiști s-au întâlnit în miezul nopții și au fost filmați în timp ce se îmbrățișau. Cântăreața a venit cu mașina în zona Floreasca, unde l-a întâlnit pe Jador, care se afla la o petrecere.

Artistul s-a urcat în mașina vedetei și pare că o sărută de mai multe ori. Fanii blondinei au așteptat cu sufletul la gură explicații din partea sa, în speranța că vor afla adevărul.

Andreea Bălan a reacționat după ce a apărut în compania lui Jador
Jador și Andreea Bălan

Andreea Bălan rupe tăcerea. La scurt timp după ce imaginile au apărut în presă, cântăreața a avut și prima reacție

În ediția de joi, 7 aprilie, Andreea Bălan a fost invitată la Xtra Night Show, unde a făcut primele declarații despre acest subiect.

A început prin a atrage atenția asupra faptului că, timp de doi ani de zile, ea nu s-a afișat cu niciun bărbat și nici nu a mai făcut declarații legate de viața sa. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a atras atenția că deși este o femeie singură, nu înseamnă că formează un cuplu cu toți bărbații în compania cărora este surprinsă sau cu care lucrează împreună. Acum câteva săptămâni, Andreea Bălan și Jador au lansat o melodie împreună, iar acum pregătesc un alt proiect.
 

Citește și: Andreea Bălan, despre obstacolele din carieră: „Sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

“Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile (…). S-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună. Nu sunt un cuplu cu nimeni. Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte”,  a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Andreea Bălan a reacționat după ce a apărut în compania lui Jador
Andreea Bălan

Ce spune Jador despre imaginile apărute în presă

Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta a publicat un mesaj direct către presă.  ”Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule”, a fost prima reacție a lui Jador după imaginile făcute publice.

Andreea Bălan a reacționat după ce a apărut în compania lui Jador
Jador

Jador și Andreea Bălan, colaborare inedită cu influențe pop balcanice

TikTok-ul a fost cel care i-a adus împreună pe Andreea Bălan și Jador pentru această colaborare. Înainte să lanseze piesa, artista a dezvăluit comunității prin intermediul mai multor video-uri refrenul, iar Jador și-a manifestat interesul pentru acest single și din acel moment cei doi artiști au început „jocul” pe platforma de Social Media. Cu influențe pop balcanice și compusă de hitmaker-ului Costi alături de Ionut Bacula „Papu”, „Cu inima ta” te poartă printr-o călătorie muzicală plină de pasiune și „sex appeal”