Stiri mondene

„Cea mai delicată perioadă din viața mea”. Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea. Micuțele vor petrece sărbătorile cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea.
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu traversează cea mai delicată perioadă din viața sa, fiind nevoită să stea departe de fetițele ei. Declarațiile artistei cu privire la întreaga situație!

În urmă cu câteva săptămâni, Instanța a decis ca fetele pe care cei doi foști soți le au împreună să petreacă o săptămână la mamă şi o săptămână la tată. Alina Sorescu s-a arătat dezamăgită de decizia magistraților de a împărți custodia și se gândește la dezechilibrul emoțional prin care pot trece fetițele în această perioadă.

Alina Sorescu, primul Paște fără fiicele sale
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, primul Paște fără fiicele sale

Paștele acesta este cu totul diferit pentru artistă, asta pentru că fiicele sale nu vor fi cu ea de sărbători. Cântăreața a mărturisit că nu îi este deloc ușor, mai ales că până acum nu a mai fost despărțită de Carolina și Raisa, în special de sărbători. Alina Sorescu susține că anul acesta, are parte de o sărbătoare diferită, deoarece fetițele sale nu vor fi lângă ea. Artista

a mărturisit că va petrece Paștele alături de familia sa, în Roșiorii de Vede, acolo unde există tradiția de a se strânge alături de toți cei dragi în jurul mesei de sărbători. 

Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea.
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Momente dificile pentru Alina Sorescu: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”. Ce spune artista despre relația cu fostul soț?

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul. E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă.”, a spus Alina Sorescu a Antena Stars.

Alina Sorescu are parte de sprijinul familiei ei

Alina Sorescu  susține că în această perioadă principalul sprijin l-a găsit la părinții săi, care o susțin necondiționat în momentele dificile.

Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe lângă ea.
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alina Sorescu, despre perioada delicată prin care trece. Artista a oferit primele declarații după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetiţele: ”E o situație grea. Când plâng fetițele, plâng și eu”

„Sunt și acum alături de mine și abia atunci când tu la rândul tău ești părinte realizezi, de fapt, ce sacrificii au făcut proprii tăi părinți și acum am realizat cât s-au sacrificat pentru mine și le mulțumesc”,  a mai adăugat Alina Sorescu.