Stiri mondene

”Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură”. Andreea Bălan, despre veniturie sale. Artista a dezvăluit de unde câștigă, de fapt, cei mai mulți bani

DIN CE ÎȘI CÂȘTIGĂ ANDREEA BĂLAN BANII
Andreea Bălan
Andreea Bălan a mărturisit că încearcă să fie cât mai chibzuită când vine vorba despre bani, mai ales că are și două fetițe de crescut. Cum reușește cântăreața să facă economii?

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, un bun profesionist care știe cât de mult contează imaginea unui artist în industria showbiz-ului. Cântăreața are un program foarte încărcat și încearcă să pună mereu bani deoparte. Artista are mai multe proiecte din care câștigă bani frumoși.Principala sursă de venit a vedetei sunt concertele, însă face bani și din televiziune și publicitate. Andreea Bălan este foarte chibzuită când vine vorba despre banii pe care îi câștigă și are mare grijă ca fiecare leu să fie cheltuit cum trebuie.

Jurata de la “Te cunosc de undeva!” vrea să le asigure tot confortul și stabilitatea micuțelor sale, astfel că vedeta are deja strânși banii în bancă. 

Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, citat de Spynews.

DIN CE ÎȘI CÂȘTIGĂ ANDREEA BĂLAN BANII?
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Deși în prezent nu este într-o relație, Andreea Bălan spune că iubirea este prezentă în viața ei și este fericită pentru fiecare clipă: „Iubirea nu are legătură cu căsătoria. Poți să iubești oricând. Eu iubesc tot timpul, sunt într-o iubire profundă. Iubesc viața”, a mai spus cântăreața. 

Citește și: Andreea Bălan, despre obstacolele din carieră: „Sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

Andreea Bălan, despre dificultățile pe care le întâlnește ca mamă singură: ” Orice părinte ştie că nu e simplu”

Multă lume este dornică să afle ce spune Andreea Bălan despre rolul de mamă singură. Celebra cântăreață s-a despărțit în urmă cu trei ani de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Separarea artistei de fostul partener de viață a fost una controversată, aceștia luptând pentru custodia micuțelor Ella și Clara.  Andreea Bălan a recunoscut de nenumărate ori că nu nu e ușor să fii părinte singur și că norocul ei este că o are alături pe mama ei, care îi este alături necondiționat astfel încât ea să se poată împărți între viața de familie și carieră.

DIN CE ÎȘI CÂȘTIGĂ ANDREEA BĂLAN BANII?
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune Andreea Bălan despre relația sa amoroasă: „Prefer ca eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei”

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat recent Andreea Bălan pentru  VIVA!.

DIN CE ÎȘI CÂȘTIGĂ ANDREEA BĂLAN BANII?
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]