Stiri mondene

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere: ”N-aș fi crezut că...”

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere
Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere [Sursa foto: Instagram]
Andra a împlinit 35 de ani ieri şi cu această ocazie Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoționant artistei.

După ce s-a bucurat de plimbări prin Paris, apoi de o vacanță la malul mării, Andra a plecat cu familia la Roma, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și 13 ani de căsnicie. Cu ocazia aniversării de 35 de ani, frumoasa artistă a primit urări din partea mai multor vedete pe rețelele sociale, printre acestea numărându-se și Andreea Bălan.

„La mulți ani! Știi că iubirea schimbă tot/ N-aș fi crezut că am să pot/ S-accept să fiu altcineva, de teamă c-ai pleca/ Știi că o vorbă schimbă tot”, sunt versurile care apar pe Instastory.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere
Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere[Sursa foto: Instagram]

Andra a primit numeroase cadouri: ” Am fost foarte bucuroasă și emoționată”

Cu ocazia zilei de naștere, soția lui Cătălin Măruță a ținut să le transmită un mesaj fanilor din mediul online. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru toate mesaajele primite! Pentru că a fost o zi specială în familia Măruță, cântăreața a primit numeroase cadouri din partea persoanelor dragi. Mai exact, Andra a primit din partea copiilor ei, Eva și David, o brățară și o pereche de cercei.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru Andra, cu ocazia zilei de naștere
Andra a împlinit 35 de ani[Sursa foto: Instagram]

”De azi-noapte, de la 12, am început să primesc foarte multe mesaje. Și am primit cadouri de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos și alături de oameni minunați, care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc”, a transmis de Andra.