Stiri mondene

Andreea Bălan, din ce în ce mai provocatoare. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut-o

 Andreea Bălan
Ce sexy s-a fotografiat pe Instagram după o schimbare de look

Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine după ce și-a găsit din nou fericirea. Artista a divorțat de George Burcea, tatăl fetițelor sale, și se iubește acum cu Tiberiu Argint. 

Artista nu a vorbit public despre relația ei cu Tiberiu Argint, dar le-a dat asigurări fanilor că este mai fericită ca oricând și că a trecut peste despărțirea de George Burcea.

Andreea Bălan

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Și pentru că orice femeie apelează la o schimbare de look în momentul în care se desparte de un bărbat, și Andreea Bălan a mers pe această variantă. Artista și-a surprins fanii de pe Instagram cu o tunsoare nouă, dar și cu un outfit demențial.

Citeste si: După ce a fost la munte cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a avut un șoc! ”S-a rupt patul”

Cântăreața a pozat într-un costum de latex mulat și decoltat, care i-a pus perfect formele în evidență.

Andreea Bălan

„Doamne, ce schimbare de look! Dacă nu vedeam numele tău, credeam că este altcineva! Incredibil de frumoasă, abia aștept și restul pozelor”, „Ești superbă, mereu ne surprinzi frumos”, a fost concluzia fanilor din online.