Stiri mondene

Andra se simte din ce în ce mai bine. Anunțul făcut ieri: „Mi-a revenit mirosul”

Andra se simte din ce în ce mai bine. Anunțul făcut ieri: „Mi-a revenit mirosul”
Andra este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare în ultimele zile și a vorbit cu fanii ei despre starea ei de sănătate.

Andra nu a fost ocolită de coroanavirus, așa că a fost nevoită să se izoleze la domiciliu timp de două săptămâni. Artista și familia ei au stat acasă și s-au tratat de coronavirus, iar efectele bune ale tratamentului se vad din ce în ce mai bine. În urmă cu câteva zile Andra a devenit din nou activă pe reţelele de socializare, iar ieri chiar a fost foarrte bine dispusă. Andra s-a aranjat, și-a pus rujul roșu care îi vine superb și a stat de vorbă cu fanii. 

„Ce bine că mi-a revenit mirosul că acum pot să simt toate florile. Doamne, flori de liliac pe vremea asta, este minunat. Dacă vrea cineva să te bine-dispună după două săptămâni de stat în casă și dorința aia de a ieși din casă, Alexandru a reușit”, a spus Andra bucuroasă că poate mirosi florile frumoase pe care le-a primit. 

În plus, pentru că se simte din ce în ce mai bine, Andra le-a și cântat câteva piese fanilor din online și a spus că se pregătește intens de concertele care vor veni în curând. 

Cătălin Măruță o vrea pe Andra mai slabă cu cinci kilograme: „Ce vrea să zică tati, că sunt grasă? - Reacția Evei”

Andra și Cătălin Măruță au apărut ieri la televizor și au jucat un joculeț prin care au aflat foatrte multe unul despre celălat. Cei doi au primit o serie de întrebări și drept răspuns au fost nevoiți să deseneze. Astfel, la una dintre întrebări Cătălin a desenat un cântar cu minus cinci kilograme, fapt care i-a cam stricat starea Andrei. Conversația celor doi și intervenția Evei a fost una cu adevărat spumoasă. 

Andra: Ești pe bune? La televizor faci de-astea? Eu am zis să fiu finuță la jocul ăsta, dar tu joci dur.

Cătălin Măruță o vrea pe Andra mai slabă cu cinci kilograme

Cătălin: Am făcut un cântar cu minus cinci kilograme. 

Andra: Eva, prin asta vrea tată să spună că sunt grasă? Zi drept! 

Eva: Nu. Ești slabă. Eii, lasă-mă în pace și tu o dată... 

Cătălin Măruță o vrea pe Andra mai slabă cu cinci kilograme

Andra: Știm cine are probleme mai mari cu cântarul. Soțul vrea să fiu mai slabă cu cinci kilograme, asta să îmbunătățesc la mine. Așa cum mă place el, cu sau fără cinci kilograme în plus. Auzi, el mă vrea pe mine mai slabă cu cinci kilograme, dar mai vrea un copil din ce văd în desenele astea. Regret că am venit la această glumă

Cătălin Măruță o vrea pe Andra mai slabă cu cinci kilograme

Cătălin: N-am făcut bine, nu?, a fost replica sfioasă a prezentatorului, semn că regretă că a făcut acel desen.

La rândul ei, Andra a desenat un  om care dansează și a spus că ar vrea să îmbunătățească mișcările de dans ale soțului,