Stiri mondene

Andra s-a afișat fără pic de machiaj pe internet, iar fanii au rămas uimiți: „Nu faci altceva decât să...”

Andra s-a afișat fără pic de machiaj pe internet
Andra se află în izolare la domiciliu și ieri și-a bucurat fanii cu o fotografie de milioane. De ce au fost atât de impresionați internauții.

Andra s-a infectat cu coronavirus săptămâna trecută și a intrat în izolare la domiciliu. Ulterior artista a stat de vorbă cu fanii din mediul online și a dezvăluit că ar fi avut foarte multe planuri pentru această perioadă și suprize muzicale. După o lipsă de câteva zile din online, timp în care vedeta nu s-a simțit prea bine, Andra a revenit în online și și-a bucurat fanii cu prezența ei. 

Ieri, Andra a postat o fotografie fără pic de machiaj, iar fanii au rămas impresionați de naturalețea ei. În descrierea fotografiei, Andra a dezvăluit că soarele îi oferă o stare de bine: „Când stai la soare, toate grijile parcă se topesc! Să aveți o zi plină de optimism!”

Andra s-a afișat fără pic de machiaj pe internet

„Ne-am obișnuit cu toate vedetele pline de machiaj și de filtre! Faptul ca te poți afișa naturală, nu faci altceva decât sa ne dai încredere mai mult in noi și sa ne iubim așa cum suntem. Ești un exemplu pentru noi, de-aia te iubesc milioane de oameni. Love YOU”, a scris o fană.  

„Deci este brava! Nu multe vedete admit sa își afișeze chipul fără un make up făcut iar tu ești naturala și deosebita! Ai toată aprecierea mea pt asta”, „Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi, o zi minunata si binecuvintata!”, au mai fost câteva dintre comentariile fanilor.

Andra, noi declarații după ce s-a infectat cu COVID-19

Ieri Andra le-a spus fanilor din mediul online că abia așteaptă să-și reia activitatea muzicală. 

„Deocamdată cânt așa pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare, dar muzica mă bine-dispune .și mai cânt așa în gând. Abia aștept să vă cânt. Abia aștept, sunt nerăbdătoare să mă văd cu echipa să vă cânt, să vă spun tot ce am pe suflet. Am adunat foarte multă emoție pe care o voi pune în muzica mea”, a declarat Andra pe Insta Stories.