Stiri mondene

Cum a cerut-o de soție Cătălin Măruță pe Andra: „Neoficial, a fost într-un magazin de mobilă”

Cum a cerut-o de soție Cătălin Măruță pe Andra
Cătălin Măruță a povestit în cadrul unei emisiuni cum a ales să o ceară de soție pe Andra.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri și au o viață minunată alături de cei doi copii, Eva și David. Relația lor a fost una complicată la început, așa cum au declarat cei doi în diverse interviuri pe care le-au oferit de-a lungul timpului, însă într-un final s-au dovedit a fi potriviți unul pentru celălalt. 

În cadrul unui interviu, Cătălin Măruță a povestit cum a cerut-o de soție pe Andra. Așa am aflat că prima dată Andra a fost cerută de soție într-un magazin de mobilă și întrebarea a venit de la sine. 

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță, despre succesul copiilor lor în online: „Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor”

„După doi ani ne-am căsătorit. Ne-am dat seama că târziu am făcut și copilul, pe primul, pe David, am zis că nu încurcă cu nimic cariera mea. Neoficial (n. red Cererea în căsătorie) a fost într-un magazin de mobilă din București”, a povestit Cătălin Măruță. 

Cum a cerut-o de soție Cătălin Măruță pe Andra

„A zis ce-ar fi să ne căsătorim. Şi am zis da. Eu am zis că oricum pasul ăsta îl voi face cu el, indiferent că îl fac la 22 de ani sau 25”, a completat Andra. 

Cătălin Măruță a cerut-o de două ori de soție pe Andra

Prezentatorul a spus că cerut-o de soție pe Andra în magazinul de mobilă, după care a urmat și o cerere oficială, la Andra acasă. Acolo a fost o adevărată reunine la care a participat întreaga familie, dar și câțiva prieteni apropiați. Cătălin a recunoscut că nici măcar nu-și mai amintește clar ce a spus atunci, dar știe că era extrem de emoționat. 

Cum a cerut-o de soție Cătălin Măruță pe Andra

Printre peripețiile din relație pe care Andra și Cătălin le-au povestit, cei doi au amintit și de momentul în care au decis să se mute împreună. 

„Noi eram împreună și la un moment dat povesteam să ne mutăm. Eu stăteam într-o garsonieră destul de aproape de Andra și am spus că ne mutăm împreună. Și într-o seară ne-am dus să ne uităm prin oraș și era Andra cu o veioză, un tablou și o valiză și am zis `Ce faci?`. `Păi nu ai zis că ne mutăm? Ne mutăm”. El a crezut că așa treptat”, au povestit extrem de amuzați cei doi.