Stiri mondene

Andra, primele declarații din izolare. Cum se simte vedeta și ce le-a transmis fanilor

Andra, primele declarații din izolare
Familia Măruță a intrat în izolare după ce trei din cei membri ai familiei s-au infectat cu coronavirus.

În urmă cu câteva zile Cătălin Măruță a anunțat că atât el cât și Andra s-au infectat cu coronavirus și se vor izola alături de familie în casa lor. După anunțul că cei doi s-au infectat, prezentatorul a anunțat că și David a contractat virusul. Cu toate acestea, Cătălin Măruță și-a continuat activitatea și a prezentat emisiunea de acasă, iar postările sale hazlii din online nu au lipsit. Singura care nu a mai fost atât de activă în online a fost Andra, care se pare că este cea afectată dintre toți. 

Andra, primele dezvăluiri despre infectarea cu virusul COVID-19

Din căminul familiei sale, astăzi, Andra a făcut primele dezvăluiri despre infectarea cu coronavirus. Artista are vocea răgușită și a mărturisit că a trecut prin clipe grele, dovadă fiind și lipsa ei de pe rețelele de socializare. 

Andra, primele declarații din izolare

„Dragii mei, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care ni le-ați trimis și gândurile voastre bune. Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, mă durea capul. Astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul, dar mă simt mult mai bine, de aceea am făcut acest video să vă mulțumesc și să vă liniștesc că știu că sunteți îngrijorați pentru mine. Sunt bine, suntem aici acasă, în familie. Bucuria mea cea mai mare este că copii sunt bine și Cătălin. Și iată, și eu astăzi mă simt foarte bine. Vă ținem la curent cu starea noastră de sănătate”, a declarat Andra. 

Artista avea în plan ca săptămâna aceasta să filmeze clipul unei melodii, însă iată că planurile sale s-au năruit din cauza acestei infectări. 

Andra, primele declarații din izolare

„Abia aștept să treacă perioada aceasta de izolare să încep treaba. Săptămâna aceasta ar fi trebuit să filmez videoclipul. Așa s-a întâmplat, nu-i nimic, proiectele sunt în stand by, dar vom reveni după această perioadă de izolare”, le-a mai dezvăluit Andra fanilor din mediul online.