Stiri mondene

Andra, anunț important pentru fani: „În sfârșit se întâmplă ceva”

Andra, anunț important pentru fani: „În sfârșit se întâmplă ceva”
Andra a anunțat pe contul ei de Instagram că s-a întors la repetiții pentru primul concert din 2021. Artista se află la prima repetiție după perioada de izolare

După o perioadă extrem de lungă în care Andra nu a cântat, ba mai mult, a și fost infectată cu virusul COVID-19, motiv pentru care izolarea a devenit și mai grea pentru artistă și familia ei. Însă acum s-a imunizat și poate reveni cu încredere la activitățile pe care le plănuise încă de dinainte să afle că a fost infectată cu coronavirus. Andra a declarat în perioada ei de izolare că pregătește suprize noi pentru fanii ei și iată că astăzi a și venit anunțul mult așteptat. 

Andra s-a apucat de repetat pentru primul concert din 2021 

Andra le-a dezvăluit fanilor din mediul online că lucrurile încep să se miște câte puțin și sâmbătă va avea primul concert, motiv pentru care și-a adunat toată echipa pentru repetiții. Artista a fost fericită să-și revadă colegii de trupă și a împărtășit această bucurie a ei și cu fanii din mediul online. 

Andra, anunț important pentru fani: „În sfârșit se întâmplă ceva”

„Dragii mei, după foarte multă vreme se întâmplă ceva. Astăzi voi repeta cu trupa mea care s-a adunat astăzi, așa că sunt extrem de fericită și emoționantă. Veți auzi frânturi din repetiția noastră”, a spus Andra pe Insta-story.

Este clar că tuturor artiștilor le este de dor de concerte și de întâlnirile cu fanii, iar Andra resimte din plin acest sentiment:  „După ceva vreme iată că încep concertele. Sâmbătă vom cânta și e o mare bucurie. În sfârșit se întâmplă ceva”, a mai dezvăluit artista. 

Andra, anunț important pentru fani: „În sfârșit se întâmplă ceva”

Ba mai mult, Andra retrăiește cu nostalgie momentele de anii trecuți când se pregătea intens pentru concertele de la Sala Palatului. Într-o postare de pe contul ei de Instagram, Andra dezvăluie că simte că se va revedea curând cu fanii la concerte. 

„Februarie a fost mereu o lună care mi-a adus multe împliniri și reușite. Trăim în continuare o perioadă atipică, dar când văd cum se mărește ziua și se îmblânzește vremea, retrăiesc foarte vii amintirile cu repetiții obositoare și emoții copleșitoare înainte de a intra pe scenă la Sala Palatului: „Iubirea schimbă tot”, „Aievea” și îmi e dor și de multe alte show-uri, chiar dacă nu au fost în februarie, ci în septembrie sau în decembrie: „Tradițional” sau concertele de colinde de la Ateneu și Opera Română. Abia aștept să fim împreună, simt că ziua aceea va veni curând!”, a scris artista pe Instagram.