Stiri mondene

Andia este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat de duminică, 7 februarie

Andia  și Cosmin Cernat la Invitatul de 12
Andia și Cosmin Cernat la Invitatul de 12 [Sursa foto: arhiva ]
Vocea Andiei o recunoașteți cu sigurnață din piesele „Retrograd” sau „Slăbiciuni”, dar câte se știu despre omul din spatele artisului?

Andia este vocea care dă viață pieselor compuse de DJ Project. Artista își dorea de multă vreme să facă parte dintr-o echipă precum este cea a băieților de la Dj Project și iată că norocul i-a surâs.

Andia a fost descoperită de Max și Gino după ce artista a postat un clip pe YouTube, fără să-și dea seama că acela este clipul care îi va schimba viața.

În momentul în care Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) au descoperit-o pe Andia lucrau la piesa „Retrograd”, iar vocea ei a venit „mănușă”.

Andia la Invitatul de 12
Andia la Invitatul de 12[Sursa foto: arhiva ]

„Am căutat 6 luni vocea pentru această piesă. Și când am auzit-o, am știut: ăsta e timbrul vocal – fresh, modern. Am găsit-o pe Andia pe YouTube, a cântat o piesă care m-a rupt și mi-am dat seama imediat că asta căutam: interpretare și emoție.

Asta e extrem de important: potrivirea, transmiterea emoțiilor, interpretarea, timbrul vocal. În momentul în care dai play piesei, dai volumul mai tare ca să auzi vocea. Ăsta e tot secretul în muzică: să spui povești frumoase pe un sound mișto. Interpretarea ei e foarte fresh, în valuri”
, a povestit Gino de la DJ Project despre momentul în care a descoperit-o pe Andia. 

Andia și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, iar la 11 ani a cântat pentru prima dată pe scena unui festival de muzică local din Neamț, orașul ei natal, scrie Libertatea.

Andia, vine la „Invitatul de 12” duminică. Iată ce veți avea ocazia să aflați despre artistă

Andia va povesti în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” despre copilăria sa, pasiuni, dar și întâmplări amuzante. Artista își amintește cu amuzament cum obișnuită fiind să salute pe toată lumea, s-a dus într-un oraș mare și a făcut același lucru. 

Mai multe despre Andia veți afla duminică de la 12 la Invitatul de 12, emisiune prezentată de Cosmin Cernat. Nu uitați să vă abonați și canalului de YouTube Radio Impuls unde aveți ocazia să vedeți și varianta video a emisiunii „Invitatul de 12”.