Stiri mondene

Invitatul de 12 | Tot ce nu știai despre Spike: a lucrat în televiziune și s-a apucat de regie

Invitatul de 12 - Spike
Invitatul de 12 - Spike [Sursa foto: Captură YouTube]
Spike a dezvăluit în cadrul interviului cu Cosmin Cernat o altă față a sa pe care fanii nu prea au ocazia să o vadă.

Spike a povestit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” că în afară de muzică, el mai are și alte pasiuni ceva mai ieșite din tipare. În plus, puțină lume știe despre artist că a lucrat vreme de câțiva ani în televiziune, după care s-a apucat să regizeze videoclipuri. Iar din cea din urmă își amintește cu mare amuzament de performanțele sale de la începutul „carierei” de regizor.

Artistul a povestit că primul videoclip pe care l-a făcut a fost pentru Grasu XXL și aproape că s-a simțit prost că a luat bani pentrucă videoclipul nu se ridica la niciun fel de aștepatare. 

„Regia a început când eram la Okapi Sound și era perioada aia în care nu era chiar accesibil să faci videoclip. Cumva, practic, Grasu XXL mi-a oferit prima șansă: mi-a zis: uite, îți dau niște buget, fă-mi un videoclip. Hai să încercăm. E pe internet, „Prea mult fum” de la Grasu XXL. Și cumva mi-a oferit șansa să fac un al doilea clip, după aia am făcut „Dă-te mai așa” și cumva de la treaba asta am început să învățăm. Ușor, ușor am început să învățăm făcând noi chestia asta.

Eu am lucrat în televiziune, voiam să fac grafică, era o altă pasiune. Și am lucrat ca grafician și acasă nu aveam calculatorul ăla să randezi pe el și mi-am dat seama când m-am angajat că aveam acces la toate resursele. Mi s-a părut cea mai tare chestie și repet, tu știai să faci niște chestii, dar în momentul în care ajungeai la alte resurse nu mai era la fel”, a spus Spike. 

Ce va face Spike după ce se termină pandemia?! 

Întrebat de Cosmin Cernat dacă are planuri de pus în aplicare pentru perioada în care se va termina pandemia, Spike a afirmat asta, dești 2020 i-a arătat destul de clar că planurile nu prea mai dau roade. 

„Eu de-abia aștept să treacă perioada asta că am planul făcut deja. Deși știu că nu e ok să-ți faci planuri sau să vezi atât de clar, doar că zici că sunt antrenat să se termine pandemia să-i dăm drumul. Zici că începe concursul după ce se termină pandemia. Cred că cel mai nasol lucru e că nu știi nimic. Am încetat să-mi mai fac chestia asta de `hai că poate se termină în martie aprilie`”, a mai spus Spike.