Stiri mondene

Ce spune Spike, artistul cunoscut pentru piesa „Paparude” vorbește despre muzica pe timp de pandemie: „Mi se pare că inspirația vine din exterior”

Spike și Cosmin Cernat
Spike și Cosmin Cernat [Sursa foto: arhiva]
Spike, artistul pe care îl recunoști ușor după refrenul piesei „Paparude” a vorbit la Invitatul de 12 despre cum anume își găsește el inspirația în aceste vremuri complicate.

Spike, pe numele lui real Paul, a devenit rapid cunoscut odată cu lansarea unor melodii de succes precum „Paparude”, „Rockstar”, „Manele”, „Salcâmii” și a vorbit în cadrul emisiunii de duminică „Invitatul de 12” cum se descurcă la capitolul muzică în această perioadă pandemică. Artistul spune că abia așteaptă să treacă pandemia pentru a se putea reîntoarce la activitățile sale de dinainte pentru că inspirația lui vine mereu din exterior și nu din interior. 

Spike și Cosmin Cernat
Spike și Cosmin Cernat [Sursa foto: arhiva]

Spike este de părere că 2021 este tot un fel de 2020: „E un pic frustrant că nu se mișcă și a început anul... pe lângă că a început acest 2020, un început de deceniu, ceea ce ar fi trebuit să fie un refresh total, acum a început 2021 și nu s-a schimbat nimic. Parcă nu se mai termină cumva vibe-ul ăsta de `hai o dată`. Simt nevoia să se miște lucrurile astea. Nici dacă stai în studio, nici așa nu merge. Mi se pare că inspirația vine din exterior”, i-a dezvăluit Spike lui Cosmin Cernat. 

Ce pasiuni are Spike aka Paul? 

Întrebat care sunt pasiunile lui în afară de muzică, Spike a spus că din prisma semnului zodiacal sub care s-a născut are tot felul de pasiuni nebănuite. 

„Sunt taur și am absolut toate prăjelile pe mâini. Ca idee, mor acum că nu pot să mă dau cu placa”, a povestit Spike care era nerăbdător să ningă mai mult pentru a se putea da cu placa, dar a mai menționat și alte pasiuni la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Una dintre ele este tâmplăria. 

Artistul a mai dezvăluit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” este un mare pasionat al meditației, acesta fiind un hobby pentru relaxare și limpzirea minții. 

„Am clacat la un moment dat prin 2014, am fost la un control, am stat vreo șase luni prin terapie și după ce am scăpat de terapie am început cu meditație. Până și azi mă trezesc, îmi pun aplicația să-mi spună...”, a declarat artistul.