Stiri mondene

VIDEO | Jador, îndrăgostit de Andia! Declarația făcută în emisiunea „Bară la Bară”: „O iubesc!”

VIDEO | Jador, îndrăgostit de Andia! Declarația făcută în emisiunea „Bară la Bară”: „O iubesc!”
Jador a fost ieri la „Bară la Bară” și a făcut o dezvăluire neașteptată. Despre ce este vorba, vedeți mai jos.

Jador a intrat pentru prima dată într-un studio de radio, fapt care l-a entuziasmat extrem de tare. Artistul își dorea de foarte multă vreme să intre într-un studio de radio, ba mai mult, s-ar fi bucurat dacă melodiile pe care le-a lansat în ultima vreme în colaboare cu Golden Boy Society ar fi intrat pe radiouri. Mihai Hînda i-a transformat visul în realitate lui Jador și totul a pornit de la un comentariu de pe Tik Tok (Citește despre asta aici: https://www.radioimpuls.ro/bara-la-bara-jador-pentru-prima-data-intr-un-studio-de-radio-cum-s-a-intamplat-asta-20116488)

Jador și Mihai Hînda la Radio Impuls
Jador și Mihai Hînda la Radio Impuls[Sursa foto: Arhiva ]

Prezența lui Jador într-un studio de radio este ceva inediat la care multă lume nu s-ar fi gândit, dar care a fost bine-primită de unii dintre internauți. Inițiativa lui Mihai Hînda a fost privită drept ca un act de curaj, având în vedere că Jador este cunoscut pentru muzica de petrecere pe care o cântă. 

Jador, impresionat de vocea Andiei 

Aflat în studioul Radio Impuls, Jador a acceptat cu bucurie orice provocare venită din partea lui Mihai Hînda. A recunoscut aproape toate piesele pe care i le-a pus Mihai, și chiar a spus că lui îi place foarte mult să asculte radio. Cu această ocazie am aflat și că Jador are o slăbiciune pentru Andia a cărei voce o adoră. Artistul a avut o reacție uimitoare în momentul în care a auzit începutul piesei. 

„O iubesc pe fata asta! Andia, nu? Vreau să-i zic ceva: Andia, te iubesc mult! Are o voce... cea mai șmecheră voce. Îmi place rău vocea ei”, a spus Jador entuziasmat.