Stiri mondene

Iulia Albu, tu ești?! Anna Lesko, fotografiată cu o găină în brațe

Anna Lesko
Anna Lesko [Sursa foto: Instagram]
Anna Lesko s-a inspirat de la Iulia Albu de pe vremea când avea drept animal de companie o găină. Fanii au fost surprinși să vadă imaginea pe Instagram.

Anna Lesko i-a luat locul Iuliei Albu! Artista care de la o vreme face furori cu fotografiile extrem de sexy pe care le postează pe Instagram, a apărut într-o ipostază inedită alături de fiul ei și... animalul de companie.

Anna Lesko a postat în urmă cu puțin timp o fotografie cu un accesoriu inedit: găina. Artista a imortalizat momentușl în care își sărută tandru pe obraz fiul și ține pasărea în brațe.

„Arăți minunat”, „Ești frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii de pe Instagram.

La cei 41 de ani ai săi, artista a demonstrat că este o femeie de casă, dar și o mamă extrem de sexy care nu vrea sub nicio formă să își arate vârsta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

Anna Lesko, secretul unui corp decupat din reviste 

Anna Lesko se laudă cu forme de invidiat și spune că așa a arătat mereu, fără să facă foarte multe eforturi în acest sens. Greutatea ei nu a oscilat niciodată prea mult. 

Anna Lesko
Anna Lesko[Sursa foto: Instagram]

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât.

Anna Lesko
Anna Lesko[Sursa foto: Instagram]

Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko.