Stiri mondene

Antonia, fotografie de infarct pe Instagram! Artista a împlinit azi 32 de ani și arată demențial

Antonia, fotografie de infarct pe Instagram
Antonia sărbătorește astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani, iar trupul ei este unul de invidiat la această vârstă. Artista și-a pus fanii pe jar.

Antonia încinge mintea bărbaților care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani și nu se putea să nu sărbătorească așa cum știe ea mai bine. Mamă a trei copii, Antonia se menține în formă, iar asta se vede cu ochiul liber. Artista a postat în urmă cu puțin timp o fotografie extrem de hot prin care își arată formele apetisante. 

Fotografia a fost apreciată de colegii de breaslă, dar și de fanii care nu au putut să nu remarce cât de sexy este artista. 

Antonia, fotografie de infarct pe Instagram

„Acesta e spiritul”, a scris Smiley, printre sutele de urări de „La mulți ani”.

Alex Velea și Antonia, moment palpitant în direct: „Știu că o să mă ceri de nevastă”

Invitați în cadrul unei emisiuni culinare, Antonia și Alex Velea au dezvăluit că artista se așteaptă în orice moment să fie cerută de soție.

Alex Velea și Antonia au fost invitați în cadrul unei emisiuni culinare și au făcut deliciul fanilor cu apariția lor.  Alex Velea  a dezvăluit că iubita lui se așteaptă să fie cerută de soție în orice moment, motiv pentru care a ținut să zică și la tv lucrul acesta.

Artistul a început să o imite pe iubita lui spunând că ea se așteaptă să fie cerută de soție oricând și oriunde. Momentul celor doi a stârnit hazul celor prezenți.

Alex Velea și Antonia

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012. Ne-am dorit foarte mult relația asta, a fost foarte încercată. Veneam din relații eșuate. Ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit și am trecut împreună peste toate. Sunt un om împlinit și fericit, sper că sunt un stâlp pentru ea așa cum e și ea pentru mine. Te iubesc și te respect pentru tot ce faci pentru mine. Și acum o să mă întrebe dacă am pregătit inelul că în ultimul timp mi-a făcut gluma asta că „Știu că o să mă ceri de nevastă, știu! De asta m-ai chemat la emisiune! Unde e? La cameraman e inelul? Te rog eu frumos nu-mi făce asta”, a spus Alex Velea.