Stiri mondene

Antonia, apariție incendiară pe plajă în Maldive! Cum s-a lăsat fotografiată artista

Antonia, apariție incendiară pe plajă în Maldive
Antonia a făcut furori în mediul online, după ce a publicat o imagine în costum de baie. Uite cum arată artista după trei nașteri!

După Paște, Alex Velea și Antonia au decis să facă o escapadă exotică. În prezent, cei doi artiști se relaxează pe plajele însorite din Maldive, destinație tot mai preferată de vedete în ultima perioadă. Deși se află într-o vacanță de vis, frumoasa vedetă și partenerul ei de viață își țin la curent fanii din mediul online și i-a surprins cu cele mai frumoase fotografii. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, Antonia și-a etalat corpul lucrat și tonifiat. Ori de câte ori are ocazia, artista împărtășește cu fanii săi detalii din viața de zi cu zi. 

Antonia, apariție incendiară pe plajă în Maldive

Recent, Antonia a venit cu noutăți și continuă seria de postări din Maldive. Chiar în prima zi de plajă, iubita lui Alex Velea și-a bucurat admiratorii cu o imagine HOT. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar într-un timp extrem de scurt, imaginea a reușit să strângă numeroase aprecieri și comentarii.

„Cea mai frumoasă femeie din univers”/ „Vacanță plăcută”/ „Superbă”/ „Ești atât de frumoasă”/ „Doamne ce corp ai! Ești superbă”, sunt câteva din reacțiile fanilor.

Antonia, apariție incendiară pe plajă în Maldive

Antonia, secretul unui trup perfect

În cadrul unui interviu, Antonia a dezvăluit ce face ca să se mențină în formă. Vedeta susține că își petrece ore în șir la sala de fitness, dar este atentă și la alimentație. Mai mult, artista a ținut să precizeze că Alex Velea este motivația ei pentru care lucrează atât de mult.

Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem, mergem la sală. Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare", a spus Antonia.