Stiri mondene

Anda Adam, pusă la zid de colege pentru întârzierele dese la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Regulamentul este pentru toată lumea!”

Anda Adam, pusă la zid de colege pentru întârzierele dese la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Regulamentul este pentru toată lumea!”
Anda Adam, pusă la zid de colege pentru întârzierele dese la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Regulamentul este pentru toată lumea!” [Sursa foto: Captură YouTube]
Anda Adam fost certată de Victor Slav și de colegele sale pentru că nu a trimis melodia de defilare la timp. Cum s-a apărat artista?

Anda Adam a defilat pe o melodie de la Anna Lesko în ediția de aseară, fiind luată prin surprindere la propriu. Întrebată de Victor Slav dacă ea a ales melodia de defilare, Anda Adam a recunoscut că nu a și explicat motivul pe care a întârziat cu trimiterea melodiile pentru defilare. 

Anda Adam: Ce frumoasă e piesa...
Victor Slav: Tu ai ales-o?
Anda Adam: E la nimenereală.

Mă așteptam să înceapă alta.
Victor Slav: Dar care era piesa ta?
Anda Adam: Alta...
Victor Slav: Și de ce nu crezi că s-a auzit?
Anda Adam: Că am dat piesa târziu?
Victor Slav: Ai trimis piesa la timp?
Anda Adam: Am menționat că trimit piesa după ce mă decid care sunt ținutele pe care le voi purta în seara aceasta.
De multe ori ni se cert anticipat meldoiile, noi încă nu am terminat de făcut stylingul

Victor Slav: Anda, dă-mi voie să te întrerup, nu se cer foarte anticipat

Anda Adam: Îți dau un exemplu: am dat piesele pentru că aveam în minte un stylling pentru ediția următoare, reprobându-mă, am schimbat geanta și am venit ulterior pe o piesă în franceză foarte romantică la care gândisem o țnută la care am renunțat pentru că nu se potrivea.

În ideea în care îmi doresc ca ținuta mea aș vrea să fie corespunzătoare cu piesa pe care defilez, aș vrea să nu le dau greșit.
Victor Slav: Ok, eu știu așa: piesele se cer cu o zi înainte. De foarte multe ori se acceptă și în ziua respectivă. De ce?

Anda Adam: Pentru că am fost în studio să înregistrez noul meu single. Nu am putut să iau o pauză să aleg niște piese pentru că erau opt oameni în studio care se uitau la mine și am terminat la ora 1 noaptea și nu îmi permiteam să le trimit la ora aceea.

Victor Slav: Asta este cu totul și cu totul altceva, dar regulamentul este acela pe care l-am spus eu mai devreme.

Anda Adam, pusă la zid de colege pentru întârzierele dese la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Regulamentul este pentru toată lumea!”
Anda Adam, pusă la zid de colege pentru întârzierele dese la „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Regulamentul este pentru toată lumea!”[Sursa foto: Captură YouTube]

Ioana Filimon, foc și pară pe Anda Adam: „N u trebuie să vii tu cu niște scuze pentru că și noi putem avea o mie de scuze”

Ioana Filimon: Problema e în felul următor: regulamentul este pentru toată lumea, nu trebuie să vii tu cu niște scuze pentru că și noi putem avea o mie de scuze și totuși reușim să trimitem niște melodii, cu toate că nici eu nu am știut ce ținută voi purta. Inclusiv Rux, și le face cu câteva minute înainte și totuși a trimis melodiile. Fiecare are treabă și totuși reușim și să ttrimitem melodiile și să venim la timp.