Stiri mondene

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru! Artista, obligată să plătească și cheltuielile de judecată

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru
Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru [Sursa foto: Instagram]
Anda Adam a primit ordin judecătoresc de a părăsi casa din Bragadiru. Tribunalul Ilfov a respins apelul făcut de artistă, iar acum este obligată la plata cheltuielilor.

În urmă cu aproximativ două luni, Anda Adam, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a primit o decizie de evacuare din casa în care locuia în comuna Bragadiru, în urma unei hotărâri executorii emise pe numele ei. Procesul privind evacuarea fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” din imobilul de la Bragadiru a ajuns la final. Vedeta a pierdut în instanță, după ce Tribunalul Ilfov i-a respins apelul, fiind obligată acum să plătească și cheltuieli de judecată, potrivit legii.

 

„Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam, evacuată din vila din Bragadiru

Deși susținea că intenționa să cumpere casa, Anda Adam a dezvăluit că proprietara s-a răzgândit și nu a mai vrut să i-o vândă. Femeia a dat-o în judecată pentru refuzul de a elibera imobilul, iar instanța i-a dat câștig de cauză.

Citeste si: Anda Adam, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci! Artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Dragostea ta este tot ce am nevoie”

Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta să plătească intimatei cheltuieli de judecată în apel, constând în onorariu avocat în cuantum de 2.975 lei. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 01.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru
Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru

Cum a ajuns Anda Adam să fie dată în judecată

Reamintim că Anda Adam a fost dată în judecată de proprietarul imobilului în care locuia, pe motiv că nu ar fi respectat termenul de plată din contractul de vânzare-cumpărare. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ar fi trebuit să achite locuința până la finalul anului trecut, lucru care nu s-a întâmplat. Totodată, vedeta ar fi încercat să obțină o reducere consistentă a sumei pe care a negociat-o inițial. Se pare că proprietarul locuinței a refuzat și a avertizat-o că se va adresa instanței, ceea ce a și făcut.

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru
Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Proprietarul care a evacuat-o din casă pe Anda Adam, primele declarații despre scandalul cu artista: „Mi-a cerut 30.000 de euro”

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune. Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar reclamă pe spatele numelui meu.”, declara, la vremea respectivă, Anda Adam