Stiri mondene

Avocatul proprietarului imobilului închiriat de Anda Adam, prima reacție după ce artista a făcut acuzații grave: „Și noi avem de făcut o plângere”

 Avocatul proprietarului imobilului închiriat de Anda Adam, prima reacție după ce artista a făcut acuzații grave
Anda Adam [Sursa foto: Instagram]
Adrian Cuculiș, avocatul proprietarului imobilului pe care Anda Adam l-a închiriat, a răspuns acuzațiilor pe care le-a făcut artista. Iată ce a declarat!

Anda Adam, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a fost somată de mai multe ori să plece din locuință, însă a refuzat. Cântăreața a mărturisit recent că toate acuzațiile care i se aduc nu sunt adevărate. Pe de altă parte, avocatul proprietarului casei din Bragadiru a venit cu o altă versiune. Adrian Cuculiș spune că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost evacuată corect din acel imobil, deoarece nu existau acte semnate care să dovedească că vedeta a cumpărat casa.

 

 Avocatul proprietarului imobilului închiriat de Anda Adam, prima reacție după ce artista a făcut acuzații grave
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Doamna Adam are o hotărâre absolut definitivă prin care a fost evacuată de acolo. O hotărâre pe care a contestat-o, pe fond, și a pierdut-o și în apel, lucru care ne arată nouă reaua ei credință, adică, atâta vreme cât nu plătești una de un leu... Ok, o fi făcut investiții, că nu a spus nimeni că nu a făcut investiții, dar investițiile respective, făcute acolo, au fost făcute în contextul în care dânsa ar fi trebuit să cumpere imobilul, dar nu semnase absolut nimic cu noi, din punctul acesta de vedere, și atunci, în contextul acesta, s-a ajuns la o evacuare absolut normală, după ce a fost așteptată câteva luni, pentru a fi făcut și perfectat”, a declarat avocatul, pentru spynews.ro

Citeste si: Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată! Acuzațiile artistei către proprietarul imobilului pe care voia să-l cumpere: „A spart ușa”

 Avocatul proprietarului imobilului închiriat de Anda Adam, prima reacție după ce artista a făcut acuzații grave
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Avocatul proprietarului a mai declarat, de asemenea, faptul că au fost nevoiți să aștepte un an de zile pentru ca Anda Adam  să cumpere locuința din Bragadiru.  

„A fost așteptată chiar un an, pentru a fi făcut și perfectat contractul de vânzare-cumpărare. Până una alta, ea ar trebui să pună casa în situația anterioară, cu lucrurile care se aflau acolo și, referitor la plângere, și noi avem de făcut o plângere, dacă tot veni vorba de treaba aceasta, în contextul în care noi spunem că și-ar fi însușit bunurile respective, de acolo”, a mai adăugat avocatul proprietarului imobilului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Ce spune proprietarul care a evacuat-o din casă pe Anda Adam

Proprietarul casei din Bragadiru a mărturisit că Anda Adam  nu a avut niciodată bani suficienți pentru a putea achiziționa casa respectivă. Asta datorită faptului că solistei nu i-a fost aprobat un credit la bancă, pentru bunul imobiliar. Bărbatul o mai acuză pe vedetă că a făcut anumite modificări în casă fără să îl întrebe. Apoi, Anda Adam i-a solicitat acestuia suma de 30.000 de euro pe care i-a băgat în casă, deși nu era încă a ei.

 Avocatul proprietarului imobilului închiriat de Anda Adam, prima reacție după ce artista a făcut acuzații grave
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam, primele declarații după ce a fost evacuată din locuința din Bragadiru „Am vorbit cu avocatul meu”

„Prima discuție cu doamna Anda Adam a avut loc în luna martie a anului trecut. Am informat-o că noi trebuie să facem succesiunea pentru socrul meu și va dura ceva procedura. Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul. La un moment dat, am fost sunat de la bancă. Mi s-a spus că nu i se aprobă creditul. S-a constatat că a vrut să facă credit la o altă bancă pentru același bun. Mai are o casă lângă noi care este lăsată în paragină. Dar… tot așa, nu este treaba mea…” ”,  a declarat bărbatul, în urmă cu ceva timp.