Stiri mondene

Ana Lesko, apariție incendiară din dormitor! Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Ana Lesko
Ana Lesko a dovedit încă o dată că este lipsită de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare. Cum au reacționat internauții la vederea imaginilor?

Ana Lesko este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și reușește să-și surprindă de fiecare dată fanii, cu fiecare apariție din mediul online. Ana Lesko este cunoscută pentru formele apetisante și clipurile video foarte sexy postate pe internet. Recent, artista a făcut furori pe rețelele sociale, cu o apariție extrem de senzuală. Dacă încă nu ați văzut fotografiile postate de frumoasa artistă, ei bine, vă spunem noi despre ce este vorba. De data aceasta, Ana Lesko și-a etalat picioarele lungi, purtând un bady minuscul, pe care l-a accesorizat cu cizme lungi, dar și cu o coroniță cu voaletă.

Imediat au început să apară reacții din partea internauților, iar imaginea a reușit să strângă numeroase aprecieri. Majoritatea urmăritorilor de pe contul său de Instagram i-au scris că arată demențial. „Doamne, frumoasă mai ești!”, ”Ești superbă!”, ”Iată definiția femeii frumoase!”, sunt câteva din reacțiile fanilor.

Ana Lesko, apariție senzuală din dormitor

Ana Lesko, apariție senzuală din dormitor

Ana Lesko, detalii despre despărțirea de tatăl fiului ei

În urma despărțirii dintre Ana Lesko și partenerul său de viață, fanii vedetei au rămas șocați. Deși apare deseori în fața publicului, artista a decis să păstreze povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Ana Lesko a vorbit deschis despre motivul despărțirii dintrea ea și tatăl copilului ei.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură (…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună.  El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm",  a mărturisit Ana Lesko.