Stiri mondene

Anna Lesko a fost eliminată de la Ferma îninate de Marea Finală. Cine sunt finaliștii?

Anna Lesko, eliminată de la Ferma
Anna Lesko, eliminată de la Ferma [Sursa foto: Facebook]
În seara aceasta se dă disputa pentru titlul de „Fermierul Anului”. Anna Lesko a părăsit competiția chiar înainte de Marea Finală.

Emisiunea în care Orășenii și Sătenii au luptat pentru titlul de „Fermierul Anului” se apropie cu pași repezi de final. În seara aceasta se va da bătălia pentru marea finală.

Anna Lesko, eliminată de la Ferma
Anna Lesko, eliminată de la Ferma[Sursa foto: Facebook]

Ultimul duel înainte de marea finală s-a dus între Anna Lesko şi Elena Chiriac, cele două fiind votate de foștii concurenți pentru a se confrunta. La finalul probei, Elena Chiriac a ieșit învingătoare, iar Anna Lesko a părăsit competiția.


Artista a spus că nu a înțeles de ce a fost trimisă la duel și a cerut o explicație pentru asta. 

Anna Lesko, eliminată de la Ferma
Anna Lesko, eliminată de la Ferma[Sursa foto: Facebook]

După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru. În urma duelului, și Elena Chiriac s-a calificat în lupta pentru marele premiu. 

Anna Lesko, prima reacție după eliminare

Profund dezamăgită de alegerea colegilor ei pentru că nu a primit o explicație clară pentru care a fost aleasă să meargă la duel, Anna Lesko a ales să se exprime pe conturile de socializare. 

Anna Lesko, eliminată de la Ferma
Anna Lesko, eliminată de la Ferma[Sursa foto: Facebook]

„Partea 1 a mesajului: Am simtit FERMA prin toti porii mei. Acolo nu am trait un joc, am trait o realitate.Este greu sa intelegi ce se intampla in FERMA de acasa si mai greu este sa faci parte din ea. Ma simteam de parca traiesc viata altcuiva. Smulsa din bratele fiului meu si a celor dragi, rapita mi a fost viata pe care o duceam inainte, m am trezit inconjurata de 17 oameni pe care nu ii cunosteam, in mijlocul unei paduri. Nu am fost perfecta si nici nu voi fi vreodata. Am incercat sa fiu varianta cea mai optima a mea in conditiile severe din punctul de vedere fizic,psihic si emotional. Usor, usor i am descoperit si ne am si inteles pana intr un punct. Cu unii la inceput cu altii spre final. Nu a fost totul roz intre noi, cu toate astea toti concurentii au avut ceva frumos in felul lor. In plus ,datorita lor am reusit sa ma deosebesc printre ei si le multumesc pentru asta.

Partea a 2-a: Eu stiam ca la un moment dat lucrurile vor degenera, cunoscandu-ma pe mine. Pot scoate usor din minti un om, cu felul meu de a fi: in gospodarie, ca am pareri, ca imi place sa execut lucrurile cu simt de raspundere,imi place sa fiu de folos. Femeia Gospodina in viziunea mea este un fel de zeita cu super puteri, care face aproape de toate si unele lucruri simultan:)). Stie sa gateasca, sa taie cu fierastrau, sa bata cuie, sa coase si sa croseteze daca de maine ramai fara vesminte, stie rostul la animale, e luptatoare, sensibila, colorata si feminina. In FERMA m am lovit de aceleasi reactii ca si in viata reala: invidie, frustrare atat din partea femeilor cat si a catorva barbati. FERMA nu m a schimbat, doar mi a confirmat inca o data cum este OMUL: il hranesti, il incalzesti, ii alini durerea, ai si o vorba buna, un sfat, el se duce si te umple de noroi pe la spate. M am deschis mult si nu a meritat. Am pasit in lumea FERMEI facandu mi o promisiune: sa fiu eu asa cum sunt cu bune si cu rele,fara perdea, fara prefacatorie si compromis. De la o zi la alta ma surprindeam cat de pregatita am fost pt aceasta experienta (contrar opiniei mele de la inceput),ca sa o pot duce pana la finalul concursului. Felul in care m au eliminat a fost o surpriza neplacuta pt mine,ma simteam tradata si ranita. Trairea falsa este mai grea decat trairea unui sentiment neplacut,apasator. Asa ca am facut loc durerii, am trait o! Am vrut sa stiu DE CE?! I am "suparat" cu existenta mea atat de tare incat, ce a incoltit in ei a fost de neclintit. FERMA a fost pt mine o experienta la cote maxime cu un gust amar la final.Sper ca astazi sa vada din alta perspectiva atitudinea si intentiile mele constructive la baza. Privesc peste umar si ma doare. Ma uit inainte si simt un gol in stomac de entuziasm pentru ce va urma.❤️”, a scris Anna Lesko pe contul ei de Instagram.