Stiri mondene

Anna Lesko a încins Instagramul! Cum a mai pozat de această dată

Anna Lesko a încins Instagramul! Cum a mai pozat de această dată
Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile ei extrem de sexy de pe rețelele de socializare.

Anna Lesko nu încetează să-și surprindă fanii cu fiecare apariție a sa. La cei 41 de ani ai ei, artista se ține extrem de bine.

Pozele ei hot înnebunesc internetul și chiar dacă mai primește și critici pe alocuri, Anna Lesko nu le bagă în seamă și pozează așa cum se simte ea mai bine.

Vedeta este foarte generoasă cu trupul ei nu-l ascunde de ochii curioși ai internauților.

Astfel că, în ultima postare de pe Instagram, Anna lesko și-a pus doar o pernă deasupra părților intime.

„Anna Lesko e o raritate!”, ”Eu nu-mi dau seama cum rezistă fotograful”, ”Ce viață de pernă, fericire maximă.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei în urmă cu un an

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei în urmă cu un an, admițând că îi place foarte mult libertatea în relație.

În cadrul unui interviu acordat revistei Ok Magazine, artista a recunoscut că este o persoană ceva mai dificilă, motiv pentru care și bărbații care au fost lângă ea de-a lungul vieții au avut de suferit.

”Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalţi oriunde. La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: ce faci, unde ești. Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea.

Iar ceea ce nu fac eu nu-mi place să mi se facă. Nu sunt uşor de suportat într-o relaţie. Iar dacă cel de lângă mine nu rezonează, lucrurile merg înainte pe nervii şi pe neuronii mei. Astfel încât ajung să cred că mai bine mă descurc singură, însă da, e firesc să fie nevoie de o relaţie. Dar nu e foarte uşor cu mine. Deşi de-a lungul timpului am lăsat de la mine şi am zis că dacă nu e wow, măcar să fie ok. Şi tot nu a mers”, a declarat vedeta pentru OK Magazine.