Stiri mondene

Anna Lesko, momente jenante în direct! Cum a reacționat la surpriza primită în avans de ziua ei

Anna Lesko
Anna Lesko a avut o reacție neașteptată în direct în momentul în care în platoul emisiunii la care era invitată și-a făcut apariția magicianul Radu Tudor.

Anna Lesko a fost invitată în cadrul unei emisiuni înainte cu două zile de a împlini frumoasa vârstă de 42 de ani. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie din partea producătorilor emisiunii o surpriză extrem de frumoasă pentru artistă, s-a lăsat cu o gafă de mari proporții.

Citeste si: Anna Lesko spune adevărul! Câți parteneri intimi a avut frumoasa cântăreață până acum?

În cadrul emisiunii a apărut la un moment dat magicianul Radu Tudor care ar fi trebuit să-i aducă Annei, prin momentul său de magie, un strop de bucurie. În momentu magicianului nu a fost apreciat de artistă care nu s-a sfiit să spună în direct că ea nu ete o pasionată a acestui domeniu.

Anna Lesko

„Nu cred în magie, nu cred în spectacolele acestea”, a spus Anna Lesko.

Citeste si: Anna Lesko și Costi Ioniță, colaborare cu Iancu Sterp, Emily Burghelea și Ra: „Place”

Cu toate că artista a făcut această afirmație, magicianul și-a dus la capăt numărul pregătit, însă la finalul spectacolului nu s-a putut abține: „Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a explicat Robert Tudor.

Anna Lesko, primele declarații după gafa făcută în direct

Se pare că Anna Lesko a trecut peste situația jenantă din cadrul emisiunii și le-a mulțumit producătorilor pentru supriza făcută. Artista nu a menținat nimic despre incident.

„Mulțumesc pentru tortul delicios, florile parfumate și surprize distractive în cadrul emisiunii. Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au lăsat o urare și un gând bun”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Anna Lesko

Magicianul Radu Tudor și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute în direct, dar a primit foarte multe încurajări din partea fanilor din online.

„Astăzi, am fost la prietenul meu, Cătălin Măruță, și, de cum am intrat, parcă m-a lovit cineva prin vorbele Annei Lesko. Îmi cer scuze… Revin cu video”, a scris acesta.

Anna Lesko - Radu Tudor

Cei mai mulți internauți au fost de părere că Anna Lesko nu ar fi trebuit să reacționeze așa. 

Nu te scuza! Lesko este de o falsitate incredibilă! Mai avea puţin şi se dezbrăca în emisiune! Nu are niciun dram de decenţă!”, „Cum ți-am scris și eu pe Facebook, nu ai de ce te scuza. Lumea crede că cine se scuza se acuză. Nu ai motiv nici de scuze, nici de acuze. Noi am râs copios pentru că tu ai un șarm al tău. Iar Măruță ți-a ridicat mingea la fileul glumei, pentru cine te urmăreste, cu cele două mingi și aparitia «…» . De pe online.. Deci ai fost super… I-ai jefuit pe toți”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.