Lansări muzicale

Alina Sorescu a lansat piesa „Tot ce-a fost a fost”

Alina Sorescu - Tot ce-a fost a fost
Alina Sorescu - Tot ce-a fost a fost [Sursa foto: Instagram]
Alina Sorescu revine cu forțe proaspete în industria muzicală. „Tot ce-a fost a fost” este noua melodie lansată de artistă.

Alina Sorescu face parte din generația artiștilor care făceau furori pe scenă în anii 2000. Ulterior, viața ei a luat o altă turnură, iar încet, vedeta a lăsat deoparte muzica și chiar aparițiile publice. Acum, cântăreața s-a întors pe scenă pentru a-și recâștiga fanii.

Alina Sorescu revine pe piața muzicală

Noul single, compus de Edward Sanda, vorbește despre reminiscențele unei povești de dragoste. Piesa "Tot ce-a fost a fost" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Silviu Mîndroc pe plaja de la Corbu.

Titlul melodiei ne duce cu gândul la recentul eveniment din viața cântăreței, respectiv despărțirea de tatăl fiicelor sale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Citeste si: Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „E o perioadă sensibilă, dar mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”

„Tot ce a fost, a fost/Tristețea n-are rost”  spune Alina Sorescu în refrenul melodiei care numește chiar așa: „ Tot ce a fost, a fost” cu trimitere  la punctul pe care a decis să-l pună căsătoriei ei cu creatorul de modă, Alexandru Ciucu.