Stiri mondene

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „E o perioadă sensibilă, dar mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu [Sursa foto: Captură YouTube]
Alina Sorescu a oferit noi detalii despre procesul de divorț. Ce mărturisiri a făcut artista?!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus „adio” dupa 12 ani de căsnicie! Deși au existat speculatii în ceea ce privește separarea lor înca de anul trecut, atât artista, cât și creatorul de modă au negat vehement speculațiile. Luna trecută însă, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au confirmat public că divorțează. Mai mult, cei doi s-au luptat în instanță pentru custodia fetițelor pe care le au împreună. Invitată recent în cadrul emisiunii Teo Show, Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de tatăl fetițelor sale.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”,  a spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Captură YouTube]

În continuare, artista le-a dezvăluit telespectatorilor că ea a fost cea care a despus actele de divorț și se luptă în continuare cu Alexandru Ciucu să câștige custodia fetelor. 

Citeste si: Amna, dezvăluiri despre perioada de după divorț: „Mă simțeam incompetentă, simțeam ca nu pot să fac nimic”

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț.

Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciuliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”,  a mai adăugat vedeta.

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Captură YouTube]

Alina Sorescu luptă pentru custodia fetițelor

Alina Sorescu a spus că a primit multe mesaje de susținere din partea fanilor, după ce a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu. Artista le-a mulțumit tuturor celor care o încurajează și i-au trimis zeci de mesaje pe retelele sociale.

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și  Alexandru Ciucu

Citeste si: Alina Sorescu, copleșită cu mesaje de susținere după ce a făcut primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Ești o învingătoare”

„Am primit foarte multe mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea nu doar a femeilor, care poate multe trec prin situații similare, ci și din partae bărbaților”, a spus Alina Sorescu.