Stiri mondene

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu! Fetițele vor locui în continuare cu artista: „Mi-am recăpătat liniștea”

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu [Sursa foto: Instagram]
Victorie pentru Alina Sorescu! Artista a câștigat custodiia fiicelor sale.

După multe momente dificile, Alina Sorescu poate zâmbi din nou! În urmă cu câteva ore, solista a făcut un anunț important, legat de custodia fetițelor ei. Artista a postat un mesaj pe rețelele sociale, prin care dă de veste că fetițele pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu, vor rămâne la ea, cel puțin până când procesul de divorț se va finaliza. Cântăreața este în culmea fericirii, pentru că a câștigat custodia fetițelor ei.

Alina Sorescu a scris că este mai liniștită acum și că le mulțumește tuturor celor care au încurajat-o și i-au transmis gânduri bune.

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Alina Sorescu, la scurt timp după ce a anunțat divorțul. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa prea curând: „Ăsta să fie motivul despărțirii?”

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”,  a scris Alina Sorescu pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de căsnicie

După aproape 12 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să se separe pe cale legală. Creatorul de modă al Casei Regale și celebra artistă au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Alina Sorescu a ținut să lămurească unele aspecte și a scris o postare pe Facebook, în care a spus versiunea ei asupra lucrurilor. Vedeta a precizat că au depus actele de divorț la începutul anului.

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit. Motivul pentru care s-a despărțit de prima soție: "Un teribilism al vârstei"

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.  Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a scris Alina Sorescu.

Citește continuarea aici!