Stiri mondene

Alina Eremia, „Invitatul de 12” de duminică, 24 ianuarie

Alina Eremia și Cosmin Cernat la Invitatul de 12
Alina Eremia și Cosmin Cernat au parte de o revedere pe cinste.

Prezentatorul Cosmin Cernat o știe pe Alina Eremia încă de când mic copil, iar acum iată că se revăd și vor discuta în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” despre tot ce ține de copilărie, muzică, dar și relație. 

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate voci de la noi din țară, artista formându-și o carieră muzicală după ce a apărut în serialul fenomen „Lala Band”. Piesele sale au fost mai tot timpul în topuri și se bucură de un succes răsunător în mediul online. 

Alina Eremia la Invitatul de 12

Cea mai nouă melodie lansată de artistă „Noi”, o piesă care vorbește despre povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei, a intrat în Media Forest, topul care monitorizeaza difuzarile Radio si TV din Romania, înainte de a fi lansata oficial, informează Iqads. Piesa a ajuns pe locul 9 înainte cu patru ore de a fi lansată, iar la finalul primei zile de la lansare, piesa se afla deja pe locul doi în topul celor mai vizionate videoclipuri. 

La începutul acestui an, artista se bucură să lanseze cel de-al doilea album din carieră. 

Alina Eremia se mărită cu Edi?! Ce declară despre măritiș

Însă artista nu este împlinită doar din punct de vedere profesional, ci și din punct de vedere personal. Alina Eremia este într-o relație de mai bine de cinci ani cu Edi și se înțeleg de minune. Artista a spus de nenumărate rânduri în mai multe interviuri că nu se gândește să se mărite într-o perioadă anume, dar este sigură că va fi o nuntă. 

Alina Eremia la Invitatul de 12

Alina Eremia a declarat în cadrul emisiunii Teo Show că ar vrea să facă nuntă după ce se termină pandemia, astfel încât să vină toți cei care fac parte din viața ei. 

Despre proiectele muzicale, dar și despre situația amoroasă a Alinei Eremia, veți afla mai multe dacă stați cu ochii pe Radio Impuls, duminică, 24 ianuarie, de la ora 12:00.