Stiri

Alina Eremia a susținut aseară concertul „Show most go on”

Alina Eremia - concert online
Alina Eremia a susțin un concert online pe contul ei de YouTube, chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani.

„`Show Must Go On`” este un proiect foarte special pentru mine, este un concept despre care mă bucur că s-a materializat. Azi e o zi specială pentru mine din mai multe motive: unu la mână pentru că îmbătrânesc și doi la mână, sunt pe scenă cu trupa mea și cântăm, iar în vremurile astea foarte interesante pe care le traversăm e o ca o gură de apă în deșert. Și în al treilea rând, pentru că în seara asta putem să facem un bine”, a spus Alina Eremia la începutul concertului online. 

Alina Eremia - concert online

Alina Eremia a organizat cu această ocazie și o strângere de fonduri

Cu ocazia concertului pe care l-a ținut într-o zi extrem de specială pentru ea, Alina Eremia a organizat și o strângere de fonduri pentru o fetiță bolnavă ai cărei părinți nu au posibilități financiare. 

Alina Eremia - concert online

„Vreau să fac cunoștință cu un caz, cu o poveste de viață emoționantă și alături de „Hope and Homes for Children” sperăm în seara asta să schimbăm viața cuiva. Este vorba de Ilinca, o fetiță de șapte ani care s-a născut prematur și cu un sindrom genetic care i-a cauzat multe probleme de sănătate, inclusiv probleme de mobilitate. Ea trebuie să urmeze un tratament constant și să facă terapie cu un kinetoterapeu. Din păcate părinții eu nu au un loc pe care să-l numească acasă și fac toate eforturile posibile să-i ofere un acoperiș deasupra capuluiv și să continue tratamentul. În seara asta ne-am propus să strângem 10.000 de euro, bani care o să vină în sprijinul familiei și o să-i ajute să continue tratamentul și să acopere costurile chiriei timp de doi ani de zile”, a povestit Alina Eremia. 

În cadrul concertului online Alina Eremia i-a invitat pe scenă pe The Motans și Nane