Stiri

Alina Eremia a apare alături de iubit în videoclipul piesei „Noi”

Alina Eremia
Alina Eremia a lansat videoclipul piesei noi și cea mai neașteptată surpriză din videoclip este chiar apariția iubitului ei.

Alina Eremia a lansat din nou o super-piesă care cu siguranță va face furori în topurile din România. Este vorba despre melodia „Noi”, o melodie inspirată foarte mult din una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: întâlnireacu iubitul ei, Edi.

Alina Eremia

Astfel că, în videoclipul piesei „Noi”, Alina Eremia apare alături de iubitul ei Edi și conturează povestea lor de dragoste.

Alina Eremia și Edi, apariție emoționantă în cel mai nou clip al artistei 

„Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, 'Noi' are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am și dorit să fie prezent în videoclip, pentru că întărește și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alina Eremia.

Alina Eremia

Alina a avut alături o echipă întreagă care a lucrat la melodie și videoclip, astfel că le mulțumește tuturor celor implicați: lui Alex Pelin și Alex Turcu alături de care a scris piesa, băieților de la NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), Andra Marta și Cristina Poszet (script), Loops Production, care au redat în imagini povestea.”